De shop in Almere is geopend van Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00 - 17.00 

Iwata HP-TH2 "Vault"

Op voorraad
SKU
H 5100
€ 475,00

Airbrush Services Almere

Kwaliteitsgarantie

  • De specialist op airbrush gebied in de Benelux
  • Jarenlange ervaring en gedrevenheid
  • Kom langs en probeer een van onze producten gerust uit
  • Hulp bij het vinden van het juiste product

Iwata HP-TH2 "Vault"   

De HP-TH2 Gravity Feed Dual Action Trigger Airbrush is je brug tussen een airbrush en een minispuitpistool, zowel qua capaciteit als prestatie.

Het unieke H6-luchtkopsysteem van de HP-TH2 "Vault" vernevelt gemakkelijk een breed scala aan spuitmediums, waaronder Candy's en metallic verven.
De ingebouwde micro-luchtregeling (MAC) ventiel maakt een dynamische, traploze regeling van de luchtstroom mogelijk zonder dat je je compressor hoeft aan te passen.

De HP-TH2 Vault is uitgerust met een rond en vlakstraal luchtkop en bied je de mogelijkheid om snel grote oppervlakken te spuiten en in combinatie met de MAC luchtregeling een ongeëvenaard scala aan spuitpatronen en effecten te produceren.

De HP-TH2 bevat een super grote  5 oz / 150 ml verfbeker met deksel, de grootste van alle Iwata-airbrushes, ideaal voor het mengen van grote hoeveelheden verf en eenvoudig te reinigen.
Met de naaldstanbegrenzer kan je nauwkeurig de spuitopbrengst instellen, waardoor je meer controle en consistentie krijgt en de vermoeidheid van de vingers wordt verminderd als je er de hele dag mee spuit.

Exclusief voor de HP-TH2, is de slanke ergonomische handgreep voorzien van een gestructureerde, antisliphandgreep die de controle verbetert en vermoeidheid vermindert.
Met deze eigenschappen en de trekker in spuitpistoolstijl is de HP-TH-2 gemaakt om de hele dag te spuiten.
Zodra je de vlakstraal kap erop zet en het MAC ventiel helemaal opent, zult je versteld staan ​​van de dekking en het spuitbereik dat mogelijk is met de HP-TH2.

Ook inbegrepen is een Iwata-sproeiersleutel die wordt gebruikt om de sproeier te verwijderen voor reiniging en een tubetje Iwata Super Lube, die de naald en het mechanisme van de hendel smeert.
De Iwata HP-TH2 maakt deel uit van de Iwata Vault, een samengestelde verzameling speciale airbrushes met beperkte oplage.

Deze mag niet ontbreken in je verzameling !

Fixed Double Action Trigger
0,6mm naaldset
Rond en Vlakstraal kop van 3mm tot 63mm
150ml. verfbeker met deksel
Instelbare triggerdruk
MAC luchtregel ventiel
Oplosmiddelbestendige pakkingen

5 Jaar garantie ( met uitzondering van naald en nozzle en normale of val schade )

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Iwata HP-TH2 "Vault"