Let op ! Gewijzigde openingsdagen vanaf 1 Mei 2024 

Schmincke

Schmincke

Schmincke Aero Color Professional
Schmincke Aero Color, 36 harmonieuze briljante kleuren, 24 prachtige effectkleuren o.a. Flip-Flop, Metallic, Pearls, Cameleon en een spectaculaire Halografische airbrush verf en diverse additieven van primer tot top coat die een compleet programma vormen voor alle voorkomende airbrush werkzaamheden.

Nieuw zijn de Total Cover kleuren, de meest dekkende acrylverf die er is, zelfs op een zwarte ondergrond !

Schmincke Aero-Color Professional is in hoge mate kleurecht en briljant, speciaal ontwikkelt voor het airbrush pistool, maar ook goed te verwerken met een (retoucheer)penseel of hervulbare fineliner.
Schmincke Aero-Color Professional is reukloos, slijtvast en op vrijwel alle vetvrije ondergronden te gebruiken.
Alle kleuren zijn vrijwel gebruiksklaar en door hun zeer fijne pigment onverdund te spuiten vanaf naald/nozzel 0.15.al is iets doorverdunnen met reducer/verdunner aan te raden.
Metallics kunt u het beste verspuiten met een naald/ nozzel 0.4
Wij adviseren u Aero-Color Professional te verdunnen met Aero-Medium. Ook verdunnen met Auto-Air reducer 4011 geeft een prima resultaat.
Alle kleuren zijn onderling te mengen.
Schmincke Aero-Color blijft eerste keus voor Illustratief en portret werk op papier en karton waarbij ook de custompainter en modelbouwer de excellente kwaliteiten van Schmincke Aero-Color Professional zal weten te waarderen.

Meer informatie
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 162

Van hoog naar laag sorteren
per pagina