Let op ! Gewijzigde openingsdagen vanaf 1 Mei 2024 

Airbrush Set

Airbrush Set

Airbrush: Hoe, wat en waar begin je . . ?Vaak struinen mensen uren het internet af op zoek naar de beste airbrush set. En dan weten ze het nog niet, zoveel keuzes, merken, goedkoop, prijzig, rommel, geen rommel, internet winkeltje met niets op voorraad of toch kopen bij een vak-zaak etc. Wat is nu wijsheid wat betreft een airbrushset?

Airbrush set beginner

Ben je op zoek naar een airbrush set voor beginners? Vaak kiezen mensen dan voor een goedkope hobby airbrush set "om eens te kijken of het wat voor me is" en daar maken ze vaak de denkfout.

Werken met materialen van onduidelijke afkomst of een slechte kopie van een A-merk airbrush beginners set leidt over het algemeen tot teleurstellingen en frustratie. Vaak is het dan einde hobby, en verdwijnen de spullen in een donkere kast, jammer en volgens ons ook zeker niet nodig. Een goeie airbrush startset hoeft echt niet duur te zijn, maar wel goed werken. Als je er op de juiste manier mee omgaat, heb je er tientallen jaren plezier van!

Goede airbrush set

Het woord airbrush set is dus misschien niet helemaal juist. De eerste vraag die we onze klanten in de shop daarom stellen is: “Wat ga je er mee doen?” Ben je op zoek naar een airbrush bodypaint set, of ga je aan de slag met cake-art? Je begrijpt dat hier wel degelijk verschil in zit! Vaak vallen er dan direct al een aantal airbrushes af, die niet voor het doel geschikt zijn.

Dus kom je er niet uit of twijfel je over je keuze? Neem contact op of kom eerst eens een keer in onze winkel proefspuiten, informatie kost niets en je kunt dan met de juiste kennis een goede beslissing maken.

Professionele airbrush set

Onze klanten komen uit het hele land en zelfs daarbuiten. Soms is de afstand net iets te groot of wellicht heb je al wat ervaring met airbrushen. Dan kun je ook in de webshop je hart ophalen. Speciaal voor deze (toekomstige) airbrushers hebben wij een aantal airbrush sets samengesteld, waarvan we weten dat je er een prima start mee maakt.

Onderdelen airbrush set

Hieronder vindt u een selectie aan airbrushsets. Iedere airbrush set compleet met alle benodigde onderdelen om lekker aan de slag te gaan. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wil, bijvoorbeeld inclusief verf en cleaner.

Hieronder een korte opsomming van de toegevoegde items:

1. Een airbrush pistool

De sets bieden verschillende merken aan, zoals Harder & Steenbeck, Hansa, Iwata en Sparmax.

2. Een compressor

Werkt je het liefst met een fluisterstille compressor of is een membraan compressor meer je ding? Het is allemaal mogelijk!

3. Een airbrush houder

4. Een slangset met snelkoppelingen

5. Onderhoud set

Elke set bevat ook een schoonmaak / onderhoudssetje (cleaner, schoonmaakborsteltjes en vaseline ). Onderhoud van uw airbrush is minstens zo belangrijk!

6. Airbrush verf

Bij verschillende airbrushsets hebben we ook een verfset toegevoegd.

Airbrush set aanbieding

Tussen de verschillende airbrushsets vindt u een aantal aanbiedingen. Je bespaart al gauw minimaal 5%. Het gaat van goed, beter, naar best in alle prijsklassen.

Meer informatie
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina