Let op ! Gewijzigde openingsdagen vanaf 1 Mei 2024 

Vallejo Model Air

Vallejo Model Air
Vallejo Model Air
De uitgebreide kleurenlijn van Vallejo Model Air biedt een compleet kleuren assortiment voor de (militaire) modelbouwer veelal gebaseerd op kleuren die in WW2 gebruikt zijn maar ook daarvoor en kleuren die tegenwoordig gebruikt worden en daarbij kleuren als European Railway Colors, Blauw Lichtkleuren en de Metallic Kleuren, leef je uit!

De Vallejo Model Air lijn is specifiek ontwikkelt voor  het gebruik met een airbrush pistool en heeft een zeer fijn pigment. 
Voor een betere flow zeker bij het gebruik van zeer fijne naaldsets als 0.15mm etc. is het raadzaam de airbrush verf wat door te verdunnen met de Vallejo verdunner of de verdunner Createx 4011 Reducer 2:1 is een goed uitgangspunt.
Voeg op 15 druppels verdunde verf 2 druppels Vallejo Flow improver toe voor een perfect spuitbeeld.

Als je geen airbrush hebt kan je de kleuren ook prima met de kwast verwerken.
Apparatuur kan eenvoudig worden gereinigd met water en/of een beetje airbrush cleaner.
 
Naast de kleur afbeeldingen van Vallejo vindt je ook de kleur voorbeelden die zijn gescand van de originele hand geschilderde Vallejo Kleurenstaal voor een zo nauwkeurig mogelijk weergave.
Kleurverschillen blijven door beeldscherm eigenschappen mogelijk.
Bij kritisch werk is het verstandig de kleuren in onze shop te komen bekijken.

TIP: Vallejo Flow Improver, in combinatie met een van de verdunners geeft de toepassing van Flow Improver een zeer soepel spuitbeeld waarbij "tip dry" vrijwel tot het verleden behoort.

Meer informatie
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 272

Van hoog naar laag sorteren
per pagina