Let op ! Gewijzigde openingsdagen vanaf 1 Mei 2024 

Iwata

Iwata

Iwata is al meer dan 50 jaar een wereldnaam op airbrush-gebied. Het merk is een van de allerbeste A-merken wanneer je denkt aan airbrush pistolen. Daarnaast is dit Japanse merk Iwata ook een van de meest gebruikte merken.

Airbrush pistool Iwata

Een Iwata airbrush pistool levert uitstekende spuitprestaties. Er is een overvloed aan keuze, dus er is voor elk wat wils!

Het airbrush pistool van Iwata is geschikt voor zowel beginners als professionals. Dankzij de hoge kwaliteit, kun je er al snel mee overweg. Ook kun je met een Iwata airbrush gemakkelijk verschillende oppervlaktes spuiten.

Elke Iwata airbrush is ontworpen met een specifieke prestatie en airbrush discipline in gedachten.

De verschillende disciplines van Iwata kunnen als volgt worden ingedeeld: Absolute Precision, Total Control, All-star Versatility, Efortless Coverage en Full Finish. Bedenk wat je nodig hebt, en er bestaat een geschikt model voor!

Absolute Precision

Deze airbrushes zijn het meest geschikt voor de ervaren airbrusher. Eentje die graag werkt met kleine details en streeft naar precisie. Bekijk hier onze Iwata Custom Micron serie.

Total Control

Bij deze airbrushes heb je, zoals de naam al zegt, totale controle. Van details tot grotere onderdelen, de total control airbrushes zijn zeer breed inzetbaar! Bekijk de total control Iwata HI-Line airbrushes.

All-Star Versatility

Met deze airbrushes is het mogelijk om wat moeilijkere oppervlakten te spuiten. Je kunt zowel heel fijntjes als breed spuiten. Deze airbrushes zijn geschikt voor bijna ieder project. Bekijk de All-Star Versatility Iwata Eclipse airbrushes.

Efortless Coverage

Ook met de Efortless Coverage airbrushes creëer je een moeiteloze dekking. Deze airbruses werken goed bij middelgrote spuittoepassingen en zijn ook zeker geschikt voor de beginnende airbrusher! Voor efortless coverage kun je de Iwata NEO en Iwata Revolution airbrushes gebruiken.

Full Finish

Heb je een wat groter project? Dan is een Iwata Spray Gun een goede keuze. Deze zijn geschikt voor maximale dekking en een strakke afwerking met b.v. blanke lak. Hiervoor gebruik je de Iwata LPH-80 airbrushes serie.

Iwata airbrush kopen? Vraag onze specialisten om advies! De verschillende modellen zijn op voorraad in de winkel, maar ook online beschikbaar.

Alle airbrush pistolen zijn gemaakt van de beste materialen en gaan zeer lang mee. Daarom geeft Airbrush Services Almere 5 jaar garantie op Iwata airbrushes. Dit is met uitzondering van naalden en nozzles, val schade en normale slijtage.

Iwata airbrush pistool schoonmaken

Zorg er altijd voor dat je jouw airbrush goed schoonmaakt en gebruik hiervoor de juiste tools.

Bij het schoonmaken van je Iwata airbrush onderscheiden we drie verschillende soorten van reinigen. Een snelle reiniging om te wisselen van kleur, een snelle reiniging na je project of een grote reiniging eens in de zoveel tijd.

Snelle reiniging om te wisselen van kleur

Bij het wisselen van kleur volstaat het om de airbrush een aantal keren door te spuiten met water, dan kan de nieuwe kleur erin. Maak even een proefje op een papiertje en je kan weer verder op je werkstuk. Ga in je kleurgebruik van licht naar donker dan kan je nooit je kleur vervuilen. Ga je van zwart naar wit, dan moet je hem wat beter schoonmaken.

Snelle reiniging na project

Ook aan het einde van de spuitsessie is het belangrijk de airbrush goed schoon te maken. Zo is je airbrush de volgende keer weer klaar voor gebruik!

Grote reiniging                                                              

Het kan geen kwaad de airbrush eens in de zoveel tijd een grondige schoonmaak beurt te geven, haal hem dan helemaal uit elkaar en reinig alle onderdelen met airbrush cleaner tot ze blinkend schoon zijn.

Vet alle onderdelen die kunnen bewegen of waar schroefdraad in zit in met vaseline. Je airbrush zal dan altijd soepel blijven werken. Laat in principe de nozzle altijd in de airbrush zitten en haal deze er alleen in noodgevallen uit.
Maak voor je hem weer terug zet het schroefdraad van zowel de body als de nozzle goed schoon en schroef hem er met je vinger weer in tot hij “aan” is. Gebruik dan als laatste het sleuteltje om hem nog even voorzichtig na te trekken. Vast = Vast !


Meer informatie
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 87

Van hoog naar laag sorteren
per pagina