Let op ! Gewijzigde openingsdagen vanaf 1 Mei 2024 

Cake-Art - Patisserie - Chocolade

Cake-Art - Patisserie - Chocolade

Cake Art / Patisserie / Chocola 

In deze productgroep vindt je een keur aan materialen voor het airbrushen op taart, fondant en cupcakes en speciale toepassingen als Chocola en Cacaoboter

De professionele  gebruikers uit de bakkers en patisserie wereld  weten onze speciaal zaak al jaren te vinden voor advies en goede airbrush materialen waarmee ze resultaten op wereldniveau  behalen.
Een airbrush pistool geeft daarbij ongekende mogelijkheden zeker als je met de prachtige Metallic airbrush verf kleuren, sjablonen of free-hand wilt werken.
Of er Chocola en Cacoaboter mee wilt verwerken.

Voor thuisgebruik en de semi professionals is dat nog even een ander verhaal, regelmatig komen we goede en serieuze  Cake / Pastry Artists tegen die helemaal zijn vastgelopen met hun op internet voor veel teveel geld aangeschafte Chinese ping pong airbrush "om het eens te proberen of het wat voor me is" ...Meestal een garantie voor een teleurstelling!
Wees wijs en kom naar onze shop of doe mee aan een gratis opstapdag of als je het helemaal goed wilt doen een basis cursus  en een airbrush wordt een fantastisch stukje gereedschap voor je Cake-Art / Pastry!

De bloem is gemaakt door Jeroen Goossens / Dutch Pastry

Meer informatie