Let op ! Gewijzigde openingsdagen vanaf 1 Mei 2024 

Ammo-Mig A-Stand

Ammo-Mig A-Stand
Alclad / HR Hobbies gaat onder deze naam verdwijnen en wordt A-Stand van AMMO-MIG
 
Zelfde prachtige airbrush verf, alleen een andere naam.
 
Wat zijn de A-Stand verven?
De A-Stand-verven zijn hoogwaardige laquer based kleuren die speciaal zijn ontwikkeld voor airbrush-gebruik.
De verschillende lijnen omvatten duurzame primers, een breed scala aan Ultra Fijne Metallic kleuren, transparante kleuren met een glanzende afwerking en Candy-kleuren met  levendige heldere tinten.
De productreeks A-Stand omvat ook duurzame matte, zijdeglans en glanzende vernis en Aqua Gloss acrylvernis, die stuk voor stuk over elk type verf kunnen worden aangebracht.
Er is ook een specifieke A-Stand verdunner, geschikt voor alle producten behalve Aqua Gloss acrylvernis die met water kan worden verdund.

Alle lijnen hebben dezelfde formulering, dus ze kunnen met elkaar worden gemengd om eindeloos verschillende kleuren en tinten te creëren.

Waar zijn ze van gemaakt?
Materialen van de hoogste kwaliteit, ultrafijne pigmenten en ultramoderne harsen worden gebruikt om de A-Stand-verven te produceren. Deze componenten, samen met de specifieke hoogwaardige verdunner, zorgen ervoor dat de A-Stand primers, verven en vernissen maximale prestaties leveren met het airbrush pistool.
Uitmuntend geschikt voor modelbouw, maar ook voor het spuiten van kunstaas, gitaren, juke-boxen en keramiek restauratie, de mogelijkheden zijn eindeloos.
 
Meer informatie
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 64

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina