Let op ! Gewijzigde openingsdagen vanaf 1 Mei 2024 

Ultrasoon reinigers

Ultrasoon Reinigers
Een goede reiniging van je airbrush na gebruik is natuurlijk iets wat bij airbrush hoort.
Met een watten staafje, schoonmaak borsteltjes en een goede airbrush cleaner is dat 5 minuten werk, maar je moet het wel even doen.
Voor de luie airbrusher of als je het eens in de zoveel tijd een keer zeer grondig wil doen zijn er ultrasoon reinigers uitgevonden.
Een perfect apparaat wat door trillingen verf en vuil resten in je airbrush los maakt.
Nog even je nozzle en verf cupje nalopen is vaak het enige wat je dan nog moet doen en je airbrush is schoon.

Het is natuurlijk geen wonder apparaat, kom je na een half jaar je airbrush tegen in de schuur en was je "vergeten" hem schoon te maken en de verf is keihard uitgedroogd dan ben je natuurlijk wel  een hele tijd langer bezig.

Een ultrasoon reiniger vul je met lauw warm water 40-50c en gebruik daarbij een goeie ultrasoon reinigings vloeistof.
Voor het gebruik bij acryl / waterbased verf is onze mileu vriendelijke ASA ultrasoon reinigingsvloeistof prima geschikt.
Spuit je met wat beter hechtende verf op b.v. polyurethane basis dan is de Ticopur R33 een uitstekende reiniger, hou je hierbij wel aan de maximale hoeveelheid concentraat wat je toe kan voegen aan het water in je reiniger.

Spuit je met oplosmiddelhoudende / thinner based verven neem dan even kontakt op over de juiste manier om je reiniger te gebruiken.
Oplosmiddelhoudende reinigings middelen als thinner / terpentine etc.  direct in een electrisch apparaat gebruiken is zeer gevaarlijk !
Airbrush Services Almere is op geen enkele manier aanprakelijk bij onjuist gebruik!

Uiteraard kan je een ultrasoon reiniger ook gebruiken voor heel andere toepassingen.

Denk aan het reinigen van sierraden, je bril, zak kammetjes of zelfs pruiken of je kunstgebit, en allerlei andere dingen die je schoon wil maken maar waar je niet goed bij kan komen.
 
Ook voor het reingen van b.v. carburateurs, lagers, printplaten en andere auto / motor onderdelen is een ultrasoon reiniger perfect geschikt.
Eventueel kan je dan een ontvettende reiniger als de Ticopur RW77 gebruiken.
Hou je ook hierbij aan de voorgeschreven hoeveelheid concentraat.

 

Meer informatie
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina