Let op ! Gewijzigde openingsdagen vanaf 1 Mei 2024 

Harder en Steenbeck

Harder en Steenbeck

Harder en Steenbeck staat voor hoogwaardige kwaliteit airbrush pistolen. Ontwikkeld in 1923, volgens de beste Duitse tradities.

Het merk heeft voor elke beurs en voor elk niveau de perfecte airbrush.

Begin je net begonnen met airbrushen? De Harder & Steenbeck Ultra is de ultieme starters airbrush. Zoek je naar een echt werkpaard? Dan is de Harder & Steenbeck Evolution waar jij naar op zoek bent.

Daarnaast biedt het merk de superieure Harder & Steenbeck Infinity CR Plus en de veelzijdige Colani aan. 

Voor iedere airbrush job is er een Harder en Steenbeck!

Ontstaan

Het begon allemaal in 1923. De oprichters Wilhelm Harder en Hans Steenbeck, bundelden hun krachten. Ze besloten hun gemeenschappelijke passie voor kunst en techniek te delen.

Hun doel? Innovatieve en betrouwbare airbrush pistolen ontwikkelen. Deze zouden kunstenaars helpen hun creatieve visie op een snelle en nauwkeurige manier te uiten.

Sindsdien heeft het merk zich constant ontwikkelt. Inmiddels is het een van de meest toonaangevende fabrikanten in de airbrush branche.

Kwaliteit

Veel kunstenaars en professionals maken gebruik van een Harder en Steenbeck. Reden hiervoor is de ongeëvenaarde kwaliteit van hun producten.

Elk airbrush pistool wordt gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. De fabrikant hecht veel waarde aan vakmanschap en precisie. Dit resulteert in producten voor een lange tijd meegaan. Alle onderdelen zijn overigens ook los bij ons verkrijgbaar en gemakkelijk te vervangen.

Innovatief

Harder en Steenbeck staat erom bekend continu te innoveren. Er wordt veel tijd besteed aan onderzoek en ontwikkeling. Hiermee creëren ze unieke functies voor hun airbrush pistolen, waaronder geoptimaliseerde verneveling en eenvoudig onderhoud.

Het merk luistert goed naar de behoeften van hun klanten. Ook spelen zij in op de laatste trends. Hiermee blijven zij een echte voorloper in de airbrush industrie.

Producten

Het assortiment omvat een breed scala aan airbrush pistolen en airbrush stencils. De producten zijn geschikt voor allerlei verschillende toepassingen en vaardigheidsniveaus.

Ben je beginner en op zoek is naar een gebruiksvriendelijk airbrush pistool? Of ben je juist een professional, die het uiterste van het gereedschap verwacht? Er is voor ieder wat wils!

Direct naar onze populairste modellen:

-      Harder & Steenbeck Evolution

-      Harder & Steenbeck Ultra

-      Harder & Steenbeck Infinity

Harder en Steenbeck bij Airbrush services Almere

Harder en Steenbeck staat gelijk aan kwaliteit, precisie en innovatie. Met hun toewijding leveren zij uitstekende producten. Het is dan ook geen verrassing dat zij de eerste keuze zijn voor airbrushers wereldwijd.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar airbrush pistool om je artistieke visie tot leven te brengen? Dan is dit de juiste keuze! 

Kom gerust langs in de winkel, wij adviseren je graag!

 

 

Meer informatie
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 198

Van hoog naar laag sorteren
per pagina