Let op ! Gewijzigde openingsdagen vanaf 1 Mei 2024 

Vallejo Game Color

Vallejo Game Color

Nu uit voorraad leverbaar de 44 nieuwe Xpress Color en Xpress Color Intense kleuren.
Kleur nummers zijn van 72.449 t/m 72.484

Vallejo Game Color
Nieuwe Range
Vallejo's nieuwe assortiment kleuren voor wargames en fantasiefiguren en andere modelbouw projecten.

Vallejo heeft tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om duurzaamheid te omarmen en de huidige flesjes te vervangen door nieuwe doorzichtige r-PET-flesjes die minder impact hebben op het milieu.
Tegelijkertijd is de formule van de airbrush verf verder verbeterd en daarme zijn de Game kleuren prima te schilderen en te airbrushen. ( Bij het gebruik van een airbrush pistool de verf 1:1 verdunnen met de Vallejo Thinner / Reducer).

XPRESS COLORS
Nieuwe Range
Wanneer we op een snelle manier meerdere figuren moeten schilderen of airbrushen, is Xpress Color de ideale keuze, deze matte kleuren zijn speciaal ontwikkeld om op een snelle en gemakkelijke manier miniaturen te schilderen.

De belangrijkste kenmerken zijn de uitstekende capillariteit waardoor de kleur gemakkelijk over het miniatuuroppervlak kan vloeien, zich op alle reliëfs en details van de figuur nestelt, waardoor een contrasteffect ontstaat met een enkele verflaag.

Het wordt aanbevolen om Xpress Color aan te brengen op een wit of grijze primer.
De kleur creëert lichte gebieden op de reliëfs, verzadigde middentonen en intense schaduwen in de diepere delen van het figuur.

XPRESS COLORS zijn ze zeer veelzijdig en kunnen ze over elke kleur in het assortiment worden aangebracht om zachte schaduw- en contoureffecten te creëren, glazuren of filters te creëren en overgangen tussen kleurtinten te mengen.

Xpress Color kan met elkaar worden gemengd, of kan worden verdund met Xpress Medium om nieuwe tinten aan te passen of te creëren.

HET CONCEPT
De nieuwe Game Color-formulering vertegenwoordigt een nieuwe benadering van het schilderen van Fantasy- en Wargame-figuren.

Het nieuwe assortiment, is ontwikkeld door de experts van Vallejo samen met professionele modelbouwers, dit betekent een verdere stap in de evolutie van miniatuurschilderen door een intuïtieve en gemakkelijk te leren schildermethode aan te bieden aan nieuwe generaties.

BSL
Het assortiment is ontworpen volgens het BSL (Base, Shadow, Light) figuurverfsysteem, gebaseerd op chromatisch compatibele groeperingen van drie kleuren, die de minder ervaren schilders een gemakkelijke keuze van kleuren (tinten) biedt om miniaturen te schilderen met de juiste hooglichten en schaduwen voor elke basiskleur.

NIEUWE FLES
De nieuwe volledig transparante r-PET (gerecycleerde/recycleerbare) plastic fles is volledig transparant, verbetert de kleurvisualisatie en versterkt de toewijding van AV aan duurzaamheid en het milieu. Naast de nieuwe fles bevat de nieuwe dop een veiligheidszegel. Inhoud 18ml.

Meer informatie
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 196

Van hoog naar laag sorteren
per pagina