Let op ! Gewijzigde openingsdagen vanaf 1 Mei 2024 

Algemene voorwaarden

Op al onze leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing als gedeponeerd bij de K.v.K. onder nummer 39079544 te Lelystad. Desgewenst sturen wij u een exemplaar toe. 

Verzending
U heeft bij Airbrush Services Almere geen minimaal orderbedrag, wij berekenen wel verzendkosten.
U kunt bij uw bestelling aangeven hoe u wilt betalen: via iDEAL, creditcard (Visa of Mastercard), onder rembours, vooruitbetaling of Paypal, Mr Cash of Bank Sofort. Indien u heeft gekozen voor vooruitbetaling dan verzoeken wij u het totaalbedrag, zoals in de orderbevestiging is vermeld, over te maken op genoemd bank- of postbankrekening onder vermelding van het bestelnummer. Na ontvangst van uw betaling sturen wij de bestelling naar u op. Na het plaatsen van uw order wordt, ingeval van betaling met creditcard, uw creditcard automatisch belast met als referentie "AirbrushServicesAlmere - Nederland". Wij raden u aan om een kopie van uw ordergegevens uit te printen t.b.v. uw eigen administratie.

De verzendkosten binnen Nederland en naar België zijn per pakket € 8,95 De zending is dan verzekerd en u ontvangt per e-mail een orderbevestiging en een trackingcode waarmee u de zending kunt volgen en eventuele wijzigingen aan kunt geven. Wij verzenden met Sandd2Me.

Voor artikelen die in een envelop verstuurd kunnen worden zijn de verzendkosten € 2,95 per envelop.
U kunt tijdens uw bestelling aangeven of u de artikelen per envelop verstuurd wilt hebben.
Verzending per envelop is alleen mogelijk binnen Nederland en geheel voor eigen risico van de klant.

Wij adviseren u kwetsbare en/of kostbare artikelen als naalden en nozzles van airbrushes per pakket te laten versturen.

Bij verzending onder rembours (via PostNL) komen er nog € 17,50 aan rembourskosten bij. Uw pakket wordt verzekerd verstuurd en u krijgt per e-mail een tracking code waarmee u het pakket kunt volgen. Bij verzending naar het buitenland werken wij alleen met vooruitbetaling, betaling met Creditcard of Paypal. Onze bankgegevens voor betalingen vanuit het buitenland kunt u op de contact pagina vinden.

Retourzendingen

U kunt binnen 7 dagen uw bestelling zonder voorwaarden retour zenden (DVD's uitgezonderd, deze nemen wij niet retour) de verpakking dient ongeopend te zijn en de producten ongebruikt en niet beschadigd. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.
Garantie: Airbrush Services Almere geeft, met uitzondering van naalden en nozzles van airbrushes, op alle materialen 2 jaar garantie tenzij anders aangegeven.
Bij bestellingen via onze on-line shop hanteren wij de wettelijke voorwaarden die gelden voor het kopen op afstand. Als extra aankoopgarantie hebben wij onze unieke "ruilen zonder huilen" garantie: Krijgt u het airbrushen niet onder de knie, (wat wij ons niet voor kunnen stellen) geen tijd meer, einde hobby, of wilt u toch liever een ander product? Geen probleem: in het eerste jaar na aankoop krijgt u bij inruil of teruggave van uw aankoop 70% van de aanschafprijs retour, in het volgende jaar 50%. Zijn de materialen ouder dan 2 jaar 30%.
Uiteraard dienen de materialen nog in prima staat te zijn. Een zeker gevoel!
(Deze regeling geld alleen voor de eerste eigenaar en ter overlegging van de originele aankoopbon).


Disclaimer: Omdat Airbrush Services Almere geen invloed heeft op de omstandigheden waarin producten worden toegepast, geven wij geen garanties op het resultaat. Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk en dienen de producten te testen om te bepalen of de omstandigheden geschikt zijn voor toepassing. Airbrush Services Almere is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies behoudens het vervangen van beschadigde en/of defecte, door Airbrush Services Almere, geleverde producten. Wanneer u een bestelling plaatst via onze on-line shop, e-mail, fax of telefoon gaat u akkoord met deze bepaling.