Let op ! Gewijzigde openingsdagen vanaf 1 Mei 2024 

Airbrush Make-Up

Airbrush Make-Up

Wat is airbrush make up?

Wat is airbrush make-up? Airbrush make-up is ontstaan in Nederland en daarna in rap tempo wereldwijd populair geworden. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een speciale make-up techniek, waarbij je de make-up spuitend op de huid aanbrengt. Dit doe je met behulp van een airbrush pistool.

Door deze techniek toe te passen, creëer je een vlekkeloze en natuurlijke afwerking. In tegenstelling tot traditionele make-up technieken, werkt airbrush make-up met luchtdruk. Dit maakt het mogelijk om make-up op een fijne manier op de huid aan te brengen. Uiteindelijk levert dit een mooie gelijkmatige dekking op, zonder dat je kwasten of sponzen hoeft te gebruiken.

Wanneer wordt airbrush make up gebuikt?

Zoals hierboven al beschreven, kun je met airbrush make-up gemakkelijk een vlekkeloze dekking creëren. De fijne nevel van de make-up verspreidt zich gelijkmatig over de huid. Hierdoor worden oneffenheden en rode vlekken gemakkelijk weggewerkt. Dit resulteert in een egale en natuurlijke uitstraling.

Airbrush make-up staat erom bekend langdurig de blijven zitten. Het hecht goed aan de huid en blijft gedurende lange tijd zitten. De airbrush make-up loopt niet uit en vervaagd niet. Ook voor gebruik als airbrush schmink, in bijvoorbeeld het theater is de make up zeer geschikt.

Met airbrush foundation schmink kunnen make-upartiesten de dekking van de make-up eenvoudig aanpassen. Dat kan variëren van een subtiele, natuurlijke look tot een dramatische, opvallende stijl. Dit maakt schmink airbrush geschikt voor allerlei gelegenheden.

De make-up of schminck gespoten met een airbrush voelt licht aan op de huid. In tegenstelling tot sommige zware theater schmink producten aangebracht met penseel/spons etc.  Het creëert geen dikke laag, maar laat de huid ademen. Dit maakt het comfortabel om te dragen, zelfs voor langere tijd.

Onze airbrush make up is gemaakt op siliconebasis. Dit is prettig om te dragen en zeer geschikt voor bijvoorbeeld tv-presentatoren. Ook fotomodellen en acteurs maken hier vaak gebruik van.

Daarnaast wordt de airbrush make up vaak ingezet als bruids make-up. Het wordt eveneens toegepast in de overledenenzorg. Door de silicone basis is de make-up niet gevoelig voor condens.

Hoe werkt airbrush make up?

Het gebruik van een airbrush make up set vereist veel kennis van de airbrush make up artist.

Voordat je begint met het aanbrengen van de make up, moet de huid eerst goed worden voorbereid. Denk hierbij aan het reinigen en hydrateren van de huid. Hierdoor kan je de make-up op een zo glad mogelijke huid aanbrengen.

Verder is het belangrijk dat je geschikte make-up producten kiest. Dit doe je op basis van het huidtype, maar denk ook aan de gewenste look. Eigenlijk is alles mogelijk. Een airbrush set make up bevat vaak airbrush foundation, blush, bronzer en highlighter in vloeibare vorm.

Hiermee vul je de airbrush. Vervolgens pas je de luchtdruk aan, naar de gewenste intensiteit. De make-up wordt daarna als fijne nevel op de huid gespoten. Hierbij maakt de make-up artiest gelijkmatige bewegingen wat resulteert in een mooie dekking.

Na het aanbrengen van de make-up kan deze worden aangevuld met andere make-up producten. Denk hierbij aan eyeliner en lippenstift om de gewenste look te bereiken.

Ben je op zoek naar airbrush make up voor over het gehele lichaam? Bekijk dan one pagina over bodypaint.

Airbrush make up bij Airbrush Services Almere

Airbrush make up kopen? Bij Airbrush Services Almere werken wij al jaren met airbrush make up merk Temptu SB. Dé make-up voor de professionele visagist die kiest voor kwaliteit. Deze make-up op siliconebasis is prettig om te dragen en niet gevoelig voor condens.

Wil je graag meer weten over airbrush make up? Of ben je geïnteresseerd in de producten van Temptu SB? Bel of kom even langs in de winkel voor persoonlijk advies!

Airbrush Services Almere levert de meest gebruikte kleuren in flesjes van 30ml. en 7,5ml als navul verpakking voor de sets.

Meer informatie
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina