De shop in Almere is geopend van Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00 - 17.00 

Wie is RR Custom Signs

Wie is RR Custom Signs
25 maart 2021
Wie is RR Custom Signs

Hallo lezers, ik zal mij even voor stellen.
Ik ben Rene van RR Custom Signs en ik doe belettering op voornamelijk raceauto’s, maar ook wel reclame borden, houten klompen, kinder loopauto’s niets is mij te gek……

Met deze hobby ben ik ongeveer 4 jaar geleden begonnen vanuit de racerij. Zelf reed altijd full contact autosport en daar zag ik altijd hele mooie reclame op de auto’s, eerst dacht ik dat het stickers waren maar als snel kwam ik erachter dat het met de hand geschilderd was en met airbrush de high-lites erin.

Tja hoe begin je dan. Eerst wat schetsen op papier, toen links en rechts mensen vragen of ik mocht proberen op hun auto. Daarna motorkappen gezocht van de sloop en daar op oefenen. Maar het lukte maar niet echt. Op een gegeven moment ontdekte ik dat er toch wel speciale kwasten gebruikt werden., op zoek naar deze sets kwam ik in engeland terecht. Deze besteld en maar weer aan de gang. Maar ook dat ging nog niet best. Wat bleek, er was ook speciale verf nodig. Deze ook maar in engeland besteld en ja het ging al beter, maar ja er moesten natuurlijk ook de kleurtjes binnen in. Er mkoest dus een airbrush komen. Na diverse goedkope spuitjes te hebben gehad kwam ik bij Airbrush Service Almere terecht. Eerst via internet eens wat besteld en toen maar eens een keer naar de winkel toe. Daar prima en vriendelijk geholpen en inmiddels al een paar jaar een vaste klant.

De drukte neemt ook toe en heb een klein halletje waar ik mijn eigen raceauto heb staan en zo af en toe ook wat voor klanten sign.

Heb ik probleempje met mijn airbrush dan word er altijd snel gehandeld, en opgelost, ook moet er soms op het laatste moment verf komen omdat er ineens iemand een “spoed”klusje heeft. Ook hier word altijd super goed op gereageerd en is er veel mogelijk kwa dingen regelen. Ik vond het dus ook wel een eer om een stukje te mogen schrijven in de nieuwsbrief van Airbrush Service Almere, want ja… “als gewone klant ben je toch niet bijzonder genoeg ervoor” dacht ik .

Mocht u als lezer vragen hebben kunt u altijd in contact komen met mij via Airbrush Service Almere.

Vriendelijke Groet
RR Custom Signs