.

..
.
.

Inspiratie


Een prachtige uitleg
van Eric Ervani
over zout en weathering.


De liefhebbers van gewetherde treinen kunnen hun hart ophalen op de site  Modelbouwwerk van meestermodelbouwers Frodo en Vincent die u op de linkpagina kunt vinden.

Speciaal voor Airbrush Services Almere schreef Frodo de
"Tips & Tricks"
over hoogglans lakwerk met de airbrush en polijstmiddelen.

.

MODELBOUW

Het gebruik van een airbrush in de modelbouwwereld wordt steeds populairder. Het spuiten van een model gaat met een airbrush namelijk  veel mooier dan met de kwast. Alle details van het model blijven behouden, doordat er maar een paar hele dunne laagjes verf opgebracht worden. Het spuiten van camouflage patronen en vervuilings effecten op militaire voertuigen of treinen gaat perfect. Ook mini specialpaint op RC helicopters, auto’s en boten behoort tot de mogelijkheden.

Regelmatig staat het team van Airbrush Services Almere op gerenomeerde modelbouwshows in binnen en buitenland. Hier staan wij met een keur aan materialen en geven wij gerichte airbrush-demonstraties. Daarom weet de perfectionistisch ingestelde modelbouwer de weg naar Airbrush Services Almere te vinden om zich deskundig voor te laten lichten en nader kennis te maken met de keur aan mogelijkheden die de airbrush voor de modelbouwer heeft. U krijgt de mogelijkheid om eens proef te spuiten en uiteraard alle tips en tricks om goed met uw materialen om te gaan.

In onze winkel vindt u een keur aan materialen speciaal voor modelbouw.Wij leveren uit voorraad de complete lijn van Gunze, Vallejo Air, Alclad en Createx Model-Air, de fameuze KIP afplaktape, fineline tape’s, sjablonen,  polijstmaterialen, afzuigapparatuur, draaiplateau’s, superfijne penselen  etc.etc.


Dit prachtige vliegtuig is van de hand van Arthur de Wit.


.

Informatie

In de on-line shop vind u een
compleet overzicht wat Airbrush Services Almere in huis heeft.

Wilt u meer informatie of heeft u
vragen mail ons dan:
info@airbrush-services-almere.nl
en u krijgt dan zo spoedig mogelijk
een reactie.
Of bel naar 0031 (0)36-5331531

Verdere informatie over het
airbrushen op schaalmodellen vind
u op de sites van TWENOT en de IPMS en Modelbrouwers.

Let ook op de beursagenda voor
de eerstvolgende modelbouwshow
waar het Airbrush Services Almere team weer aanwezig zal zijn.