Aanbiedingen

 

Professionele Airbrush set - AANBIEDING!!!

!
Professionele airbrush set.

Het neusje van de zalm voor de veeleisende airbrusher. Topkwaliteit samengebracht in deze airbrush set. Deze set bestaat uit de beroemde Evolution Two-in-One, de Eurotec 20A fluisterstille compressor, Evolution Airbrush houder en nu als extra GRATIS slangset met snelkoppelingen. Wordt geleverd met H&S Instructie DVD en schoonmaakset!

En tijdelijk een Hansa verfset (5 kleuren) t.w.v. 30,00 GRATIS 

 

Spuithouder voor 4 airbrushpistolen

!
Klik hier
Handige houder voor 4 airbrushes met tafelklem.

Combi Spray-out

!

Prachtig vormgegeven combinatie van spuithouder/uitspuitpot. Oplosmiddel bestendige glazen uitvoering. Stabiel en multi-functioneel. Extra verffilters en rubberen inzetstuk worden bijgeleverd. (Airbrush niet inbegrepen)

TIP: Koppel je slang los als je je airbrush weg zet, voor het geval je door je slang loopt, of je kat-hond, of nieuwschierige buur en airbrush met pot en al over de grond stuitert.

Steve Driscoll Huidskleurset Aanbieding!

Van 28,50
!
Huidskleur set volgend de methode van Steve Driscoll 10 kleuren Com Art verf. Een duidelijke mengtabel maakt het mengen van huidstinten makkelijk.

Comart Verfset Grijstinten Aanbieding !

Van 28,50
!

 

Verfset bestaande uit 10 verschillende grijstinten. Inhoud per flesje 30ml. Prachtig voor zwart/wit portretten

Harder & Steenbeck Ultra

!

Ultra airbrush van Harder & Steenbeck. Uitgerust met 2ml. steekbeker en naaldset 0,2mm. Duitse topkwaliteit airbrush voor de prijs van een Chinese kloon. Diverse extra accessoires leverbaar. Ultieme startersairbrush voor een super prijs.

Beugler Biezentrekker De Luxe Set 471 (Aanbieding)

Van 110,00
!

Professionele Biezentrekker met 3 verfwieltjes met een breedte van 1.3/ 2.3 en 3.2 mm. In combinatie met de flexibele magnetische geleidingsstrip geeft de Beugler een super strakke bies op b.v. een motortank of spatbord. Geschikt voor alle verfsoorten. Maar 1 Shot werkt het fijnste.

Iwata HP-BS AANBIEDING

Van 175,00nu
!

Iwata Eclipse met 2ml. bovenbeker voor vrij zicht op je werk. 0,35mm. naald. Perfecte All-Round Iwata voor portret, specialpaint, modelbouw en vele andere airbrushwerken.

Met  GRATIS  Spray Out /Spuithouder t.w.v. 22,50

Richard Markham RealFire set compleet

!
De Richard Markham realfire set bestaat uit de Createx AutoAir realfire verfset, 2 sjablonen en de leerzame DVD. Brandt je vingers niet...

Schmincke verfkoffer 37 kleuren (Aanbieding)

Van 215 nu
!

Voorjaarsaanbieding! Van 215,00 voor 190,00

Alle standaardkleuren van Schmincke samen in een handige koffer.