Airbrush onderhoudsmiddelen
!

Harder & Steenbeck Service Kit

!

Nieuw !

Harder & Steenbeck Service Kit.

Diverse schoonmaak borsteltjes, nozzle cleaner, speciale naaldpakking schroevendraaier, back flush kapje, microvezeldoekje en de belangrijkste pakkingen samen in een handzaam etui-tje.

Ideale toolkit voor alle onderhoudswerkzaamheden aan je Harder & Steenbeck airbrush.

Boek Airbrush Erste Hilfe

!

Help: Problemen met je airbrush !
Voor advies, reparatie en service van je airbrush ben je natuurlijk altijd van harte welkom in de shop.

Maar het kan naast YouTube (waar trouwens ook een hoop onzin voorbij komt) ook handig zijn een perfecte reparatie hulp bij de hand te hebben.

Airbrush Erste Hilfe is een perfect boek om in te kijken en je probleem op te lossen.
Duitstalig, maar dat went snel...

 

Iwata Service Kit

!
Hier hebben we op gewacht! De Iwata Service Kit, een handige etui met al het speciale Iwata gereedschap voor het makkelijk en veilig onderhouden van je kostbare Iwata.
Twee naaldpakking schroevendraaiers, Nozzle Tool, Special Key voor het demonteren en monteren van het ventiel, altijd lastig. En de speciale tang met teflon bek voor het veilig los schroeven van luchtkoppen en ventielen. Dus geen krassen meer in het chrome van je body. Kost een paar centen maar is perfect. (ook voor andere merken te gebruiken).

Iwata Cleaning Mat

!

Je kent dat wel, ben je je airbrush aan het schoonmaken rolt je naald van de tafel (en altijd op de punt...) nog erger je nozzle.
of andere onderdelen.
Met de handige zachte neopreen Iwata Cleaning Mat met opstaande rand raak je niks meer kwijt  27 x 30cm

Iwata Cleaning Kit

!

Hier zit alles in wat je nodig hebt om je (Iwata) airrbush in topconditie te houden. 80% van de problemen bij airbrush zijn  de oorzaak van een niet schone airbrush!
Cleaner, micro brushes, rattestaarten, Speciale schoonmaak doekjes gedrenkt in airbrushcleaner, needle juce, Nozzle Tool en een loep om te zien of je het wel goed hebt gedaan...en een how to do, alles zit erin. 5 Minuten werk maar je moet het wel even doen.
No Excuces!

Je gaat ook niet naar de tandarts zonder je tanden hebben gepoetst!

Iwata Cleaning Towels

!

Handige schoonmaak doekjes gedrenkt in airbrushcleaner.

Iwata Nozzle Tool

!
Handig stukje origineel Iwata gereedschap voor het veilig de- en monteren van je nozzles.
TIP: Draai bij het monteren van de nozzle deze er altijd met de hand in en gebruik als laatste de nozzle tool om hem een heel klein beetje na te trekken daarmee voorkom je dat je hem er scheef indraait en afbreekt.

Tuning Set voor je Naald

!

Je kent het wel: je kijkt even niet uit en je hebt een kromme naald met een braam (en altijd op zaterdagavond..)...dan ben je blij met dit Unieke slijp en polijst setje speciaal voor het tunen van je naald. Maar natuurlijk ook perfect geschikt om je naald nog gladder te maken dan hij al was ter voorkoming van tip-dry.

Maak je naald weer recht op een glasplaatje en slijp voorzichtig een eventuele braam van de punt af, blijf steeds draaien en controleer alles met een loepje begin op het groene 1200 blokje en eindig met het oranje 3000 blokje, eventueel kan je nog wat napolijsten met autocleaner en een microvezeldoek.  Met de bijgeleverde vijltjes verwijder je een klein laagje resin van het blokje waarna het slijpmiddel vrijkomt. . Groen = Grit 1200  Oranje = Grit 3000

Badger Regdab Needlejuice

!
Klik hier
Onderhoudsmiddel t.b.v. airbrushes waardoor een probleemloze werking wordt gegarandeerd. Is te gebruiken voor alle merken Airbrush pistolen.

Vaseline

!
Zuurvrije en, zeer belangrijk!, silicone vrije vaseline voor het onderhoud van je airbrushpistool.