Hansa
!

Zijbeker Set

!
Zijbekerset voor Hansa airbrushes met bovenbeker. De zijbekerset bestaat uit een adapter en twee glazen flesjes van 25cc. Ideaal als er veel van kleur gewisseld wordt. Verfglaasjes zijn los leverbaar.

Glazen verfglaasje voor zijbeker set

!
15 ml. verfglaasje.

Spetterkap

!
Losse luchtkop t.b.v. spettereffecten.
Luchtkop voor spettereffecten. Te gebruiken met alle nozzels voor de Hansa airbrushes. Hoe groter de nozzel hoe groter de spetters. Prachtig voor het gecontroleerd maken van vervuilingseffecten (wetheren) bij modelbouw of cosmos effecten in achtergronden of bij vlammen op je motortank.

Nozzel Cleaner/ Reinigingsnaald voor nozzels

!
Klik hier
Handige Reinigingsnaald voor alle maten nozzels voor de Hansa.
Nuttig stukje vakgereedschap voor het uitschrapen van je nozzels. Voorzichtig gebruiken in combinatie met  airbrushcleaner of restorer. Als de nozzelcleaner is beschadigd of de punt is krom deze NIET meer gebruiken, eerst rechten en naslijpen anders kan er onherstelbare schade aan de nozzel optreden. Bewaren in het beschermkokertje. Niet voor schroefnozzels.

Spuithouder Hansa/Infinity

!
Klik hier
Zwaar verchroomde spuithouder voor 2 airbrushes. Wordt geleverd met tafelklem. Gebruik voor de Infinity alleen een spuithouder waar je de airbush in kan leggen anders stoot je heel makkelijk de naald krom.

 

Reinigingsborsteltje Harder & Steenbeck

!
Klik hier
Speciaal slijtvast oplosmiddelbestendig reinigingsborsteltje voor alle Harder en Steenbeck airbrushes en natuurlijk ook voor vele andere merken.