Createx Classic

Airbrush Services Almere is de distributeur voor Createx in Nederland en wij bevelen u deze unieke airbrushverf van harte aan.  Createx Classic is de universele airbrushverf geschikt voor alle ondergronden. Papier, Canvas, Stof, T-Shirts, Leer, Hout en Keramiek. En geschikt voor al uw airbrushwerk. Createx Classic is kleurecht en wasbestendig.  Createx Classic is een acrylverf op waterbasis. Onschadelijk voor mens en mileu, reukloos en eenvoudig te verdunnen met water. I.v.m. nieuwe samenstelling Createx Classic heeft het echter de voorkeur deze verf te verdunnen met  Createx Reducer 4012 waardoor de verf soepel te verspuiten is met een naaldset 0.2 mm. Wij adviseren een verdunning van 2:1.
Het resultaat zal je positief verrassen !

Airbrush apparatuur is eenvoudig met water of airbrushcleaner te reinigen. Verkrijgbaar in 76 kleuren die onderling prima te mengen zijn. Createx Classic is er in Transparant, Opaque/Dekkend, Pearl/Metallic, Fluoriserend, Iriserend, en in Chameleon.

I.v.m. druktechnische redenen zijn de kleuren in de kleurenstaal niet de exacte kleuren van de verf. Wij hebben wel geprobeerd de kleuren zo goed mogelijk weer te geven. 

!

Draai / Druppeldop

!

Draai - Druppeldop nieuw voor alle Createx flesjes.

Createx Classic Transparant Set

!
Createx Classic basis set met de 6 primaire kleuren in  transparant, de klassieker geschikt voor alle oppervlakken als textiel, hout, karton, etc.etc. Flesjes van 60ml.

Createx Classic Opaque Set

!
Createx Classic verfset met de 6 primaire kleuren en groen in de dekkende uitvoering.Geschikt voor alle oppervlakken als textiel, hout, karton etc.  Flesjes van 60ml.

Verdunner/Illustration medium 60ml.

!
Deze verdunner voor Createx Classic zorgt ervoor dat de verf soepeler te verspuiten is dan alleen met water. De verf is daardoor ook met kleinere naaldsets (0,2mm) te verspuiten.

Createx Reducer / Verdunner 4012 - 120ml

!

Createx  High Peformance 4012 Reducer voor een nog betere flow en ter voorkoming van tip-dry. Flesje van 120ml.

Tevens is de 4012 de vervanger van de bekende 4010 verdunner van Createx de Reducer 4012 kan gebruikt worden voor vrijwel elke acryl / waterbased verf, ook de Wicked kleuren.

5103 Red Violet

!
Klik hier
Prijs per flesje van 60ml.

5105 Carribean Blue

!
Klik hier
Prijs per flesje van 60ml.

5107 Ultramarine Blue

!
Klik hier
Prijs per flesje van 60ml.

5108 Deep Blue

!
Klik hier
Prijs per flesje van 60ml.

5109 Light Green

!
Klik hier
Prijs per flesje van 60ml.