Airbrush Occasion

In deze rubriek vindt u een steeds wisselend aanbod van gebruikte airbrushpistolen.
Al onze gebruikte airbrushes zijn schoongemaakt, getest en waar nodig van nieuwe onderdelen voorzien.
Airbrush Services Almere geeft minimaal 3 maanden garantie op een gebruikte airbrush, en uiteraard kunt u het pistool van uw keuze eerst uitproberen!

Liggen uw airbrush spullen al jaren ongebruikt in de kast en u doet er niets meer mee? Laat het ons weten via e-mail of bel. Airbrush Services Almere koopt ook in.  U krijgt er altijd een redelijke prijs voor. Uiteraard is dit afhankelijk van de staat van de materialen.

!

Iwata HP-B

!
Originele Iwata HP-B met 0,2mm naald/nozzel. 1,8ml. verfcup. Ultrasoon gereinigd en nagekeken, wel wat lichte gebruikssporen maar verder in prima staat. originele verpakking.3 maanden garantie. (m.u.v. naald en nozzle)

Iwata HPC Occasion

!

De klassieker van Iwata, ouderwetse kwaliteit in goede staat. Nieuwe naald en nozzle. Wel wat gebruikssporen in de cup, verder perfecte airbrush in originele verpakking.1 jaar garantie. m.u.v. naald en nozzle.

Iwata Custom Micron SB Occasion

!

Iwata Custom Micron SB, 0,18mm nozzle, 2ml. verfcup, naaldstandbegrenzer.
Links en rechtshandig te gebruiken in de originele verpakking. 2 Jaar garantie met uitzondering van naald en nozzle. 1 Jaar garantie (m.u.v. naald en nozzle).