Airbrush Occasion

In deze rubriek vindt u een steeds wisselend aanbod van gebruikte airbrushpistolen.
Al onze gebruikte airbrushes zijn schoongemaakt, getest en waar nodig van nieuwe onderdelen voorzien.
Airbrush Services Almere geeft minimaal 3 maanden garantie op een gebruikte airbrush, en uiteraard kunt u het pistool van uw keuze eerst uitproberen!

Liggen uw airbrush spullen al jaren ongebruikt in de kast en u doet er niets meer mee? Laat het ons weten via e-mail of bel. Airbrush Services Almere koopt ook in.  U krijgt er altijd een redelijke prijs voor. Uiteraard is dit afhankelijk van de staat van de materialen.

De materialen die we inruilen-inkopen zijn van hoge kwaliteit, vaak zijn ze dezelfde dag of even daarna al verkocht, het is dan meestal niet de moeite om ze in onze webshop te zetten, ben je op zoek naar een goeie gebruikte airbrush stuur dan een e-mail naar info@airbrush-services-almere.nl en we houden je op de hoogte.

!

Evolution Two-in-One 0.2 - 0,4 Showmodel

!

Showmodel Evolution Two in One ongebruikt. Airbrush is een paar keer meegweest naar een beurs waardoor de verpakking niet meer zo mooi is, voor de rest volledig nieuw! 2 Jaar garantie (m.u.v. naald en nozzle).

Naaldset 0.2 en 0,4mm naaldset met 5 ml. cup, en deksel voor de 2ml. cup. In originele verpakking. 

Iwata HPC Occasion

!

De klassieker van Iwata, ouderwetse kwaliteit in goede staat. Nieuwe naald en nozzle. Wel wat gebruikssporen in de cup, verder perfecte airbrush in originele verpakking.1 jaar garantie. m.u.v. naald en nozzle.

Eminent E-15 Spray Gun (Occassion)

!

Gebruikte Eminent E-15 met 75ml. verfcup en 0,8 mm nozzle.
1 Jaar garantie (m.u.v. naald en nozzle)