Airbrush Occasion

In deze rubriek vindt u een steeds wisselend aanbod van gebruikte airbrushpistolen.
Al onze gebruikte airbrushes zijn schoongemaakt, getest en waar nodig van nieuwe onderdelen voorzien.
Airbrush Services Almere geeft minimaal 3 maanden garantie op een gebruikte airbrush, en uiteraard kunt u het pistool van uw keuze eerst uitproberen!

Liggen uw airbrush spullen al jaren ongebruikt in de kast en u doet er niets meer mee? Laat het ons weten via e-mail of bel. Airbrush Services Almere koopt ook in.  U krijgt er altijd een redelijke prijs voor. Uiteraard is dit afhankelijk van de staat van de materialen.

De materialen die we inruilen-inkopen zijn van hoge kwaliteit, vaak zijn ze dezelfde dag of even daarna al verkocht, het is dan meestal niet de moeite om ze in onze webshop te zetten, ben je op zoek naar een goeie gebruikte airbrush stuur dan een e-mail naar info@airbrush-services-almere.nl en we houden je op de hoogte.

!

Colani - occasion

!
Klik hier
Weinig gebruikte Colani met naaldset 0.4 en extra naaldset 0,4mm. Airbrush is ultrasoon gerienigd en in prima staat. 1 jaar garantie (m.u.v. naald en nozzle) Inclusief originele opbergdoos.

Evolution M Set

!

Evolution M Set. Evolution met metalen 5ml. verfcup met deksel  en zijbekerset met adapter en 2 15ml. verfglaasjes.Naaldgrote 0.4mm inclusief naaldstanbegrenzer. Prima airbrush voor het wat grotere werk als muurschilderingen, tanning, bodypaint of grote schaal modelbouw 1 jaar garantie m.u.v. naald en nozzle.

Infinity Meinrath Froshin (Occasion)

!

Speciale uitgave van de Infinity by Meinrath Froshin, in nieuwstaat. 0.15mm naaldset, open luchtkap en quickfix in de originele doos 1 jaar garantie m.u.v. naald en nozzle. airbrush wordt geleverd zonder beker deze zijn los te bestellen bij de onderdelen H&S