fluid acrylic

Vallejo Fluid Acrylic

NIEUW !

Vallejo Acrylic Artist Fluid Colors

In Nederland alleen verkrijgbaar bij Airbrush Services Almere!
Perfecte verf voor mixed media technieken in combinatie met airbrush op b.v. doek, Yupo Papier en vele andere ondergronden.
Extra fijne kleuren, lage viscositeit, en maximale pigmentconcentratie, meerdere enkele pigmentkleuren en minimale kleurenverandering van nat naar droog.
Fluid Acrylic Artist kleuren zijn gemaakt met de beste pigmenten die er zijn. De kleuren zijn prachtig en hebben maximale stabiliteit en kleurechtheid.

De pigmenten zijn gedispergeerd in een 100% acryl polymeer emulsie. Het assortiment bevat organische en anorganische pigmenten zoals quinacridonen, kobalt en pyrroles en is vrij van additieven als vulstoffen of matstoffen. Afhankelijk van de aard van het pigment drogen de kleuren briljant, satijn, mat, ondoorzichtig of transparant op. 

Acryl Artist Fluid Colors heeft een viscositeit van 1000 tot 2000 cP's en creëert een soepele, egale film van kleur. De vloeistoffen zijn zeer veelzijdig: gemengd met pouring medium  ze zijn ideaal voor het giet, spatter en vallende technieken, kleuren en glazing, schaduwen of als alternatief voor aquarellen. Ze kunnen worden gebruikt in airbrushes wanneer ze verdund worden met Vallejo Airbrush Thinner. De kleuren drogen waterbestendig, niet-vergelend en UV-bestendig op.

Alle kleuren vormen een film met uitstekende hechting, flexibiliteit en weerstand. Ze kunnen gemengd of gecombineerd worden met Vallejo verf en texturen.

Vallejo Fluid Acrylic Pouring Medium 500 ml.

!

Flesje/Bottle 500ml.

Vallejo Fluid Acrylic 301 Lamp Black

!

Flesje/Bottle 100ml.

Vallejo Fluid Acrylic 303 Titnium White Rulte

!

Flesje/Bottle 100ml.

Vallejo Fluid Acrylic 304 Mars Yellow

!

Flesje/Bottle 100ml.

Vallejo Fluid Acrylic 306 Mars Red

!

Flesje/Bottle 100ml.

Vallejo Fluid Acrylic 308 Raw Umber

!

Flesje/Bottle 100ml.

Vallejo Fluid Acrylic 310 Raw Sienna

!

Momenteel niet leverbaar.

Flesje/Bottle 100ml.

Vallejo Fluid Acrylic 311 Burnt Sienna

!

Flesje/Bottle 100ml.

Vallejo Fluid Acrylic 315 Unbleached Titanium

!

Flesje/Bottle 100ml.

Vallejo Fluid Acrylic 319 Ivory Black

!

Flesje/Bottle 100ml.