morris-dance
Mega Flakes

Mega Flakes zijn gemengde bladgoudsnippers in de meest uiteenlopende kleur samenstellingen voor speciale effecten op vrijwel alle oppervlakken  b.v. bij specialpaint, schilderij lijsten, bloempotjes en andere creatieve toepassingen.

In cobinatie met een speciale watergedragen lijm applicatie sponsen en sjablonen kan je de meest geweldige afbeeldingen en Logo's maken. Mega Flakes zijn af te lakken met alle voorkomende laksystemen ook 2K.

 

!

Mega Flake Charlote of Fire

!

Mega Flake Sheffield Steel

!

Mega Flake Copper Kettle

!

Mega Flake Yorkshire Dales

!

Mega Flake Lancashire Rose

!

Mega Flake Autum Blaze

!

Mega Flake Gin and Tonic

!

Mega Flake Lijm 50ml.

!

Uitverkocht.

FlitterGlu is een speciale lijm die je gebruikt in combinatie met Mega-flakes. Maak met een sjabloon of freehand een (stempel)afdruk met FlitterGlu, bedek deze met vlokken, en druk ze stevig aan laat drogen en wrijf vervolgens de overtollige vlokken van je werkstuk. Je kan nu je werkstuk aflakken met elke willekeurige blanke lak b.v. bij specialpaint met een 2K blanke lak.

Mega Flake Path Foam A6

!

Path Foam gebruik je om de Flake Lijm in combinatie met je sjabloon gelijkmatig aan te brengen op je werkstuk, daarna gaan de mega Flakes erop. Path Foam kan je op maat knippen gelang je werkstuk. Het Path Foam kan je bewaren in een afgesloten zakje of bakje, je kan het volgende keer zo weer gebruiken.

Sjablonen schoon maken met KOUD water ! 

Mega Flake Pallete Knife

!

Palette Knife gebruikt u om FlitterGlu aan te brengen op Phat Foam. Op deze manier houdt u schone handen.