vallejo water & stone display
Vallejo Diorama Effects

Nieuw.

Vallejo Water Texture
Een selectie van op water gebaseerde acryl producten ontworpen om rivieren, meren, kanalen, kreken, oceanen en gletsjers in modellen en diorama's te maken. De producten kunnen worden bewerkt om watervallen, golven, rimpels en ijs te maken en kunnen worden gemengd met elkaar, of met de kleuren van Vallejo Model Air Color, Game Color of Model Air. Ze kunnen worden toegepast met een borstel, een schilders mes, spons of een ander hulpmiddel. De droogtijd hangt af van de dikte van het toegepaste product en de luchtvochtigheid, en kan variƫren van 45 minuten tot uren of zelfs dagen.

Vallejo Stone en Earth Textures zijn op water of acrylbasis geformuleerde producten die zich gemakkelijk laten bewerken om een steen, zand, asfalt en andere ondergronden te maken, na droging (45 minuten tot enkele dagen afhankelijk van laagdikte en luchtvochtigheid) zijn de ondergronden met allerlei gereedschappen te bewerken  te schilderen of te airbrushen.

Uitstekend geschikt voor diorama's of voor het gebruik bij het prepareren van dieren.

 

!

Folder Vallejo Diorama Effects

!
Productfolder met kleurvoorbeelden en gebruiksadvies.

Vallejo Stone and Water starter set

!

De meest gebruikte Stone and Water effect pasta's en gells in kleinverpakking voor als je maar weinig nodig hebt of het een keer wilt proberen.

Still `water - Transparent Water - Sandy Paste - Oxyd Paste

Vallejo Transparent Water 26201

!

Vallejo Transparent base Is een vrij dikke gel, ideaal voor het maken van ondiep water op gekleurde gronden, in het bijzonder geschikt voor beekjes of een waterval. Water Effects is in een transparante gel en met 3 kleuren geformuleerd met vaste pigmenten. Meer varianten in kleur kunnen worden bereikt door het mengen van de producten met de kleuren van Model Air. Het uiteindelijke effect ook afhankelijk van de kleur van de ondergrond. Klik op de foto voor een voorbeeld.

Pot 200ml.

Vallejo Still Water 26230

!

Stil Water is een glasheldere vloeistof die uitvloeit als een heldere film. gebruiksklaar uit de fles is Srill water ideaal voor het maken van plassen, meertjes, kanalen en lagunes. Still Water geeft een levensecht effect aan je diorama.

200ml.

Vallejo Still Water Small 26235

!

Vallejo Mediterranean Blue 26202

!

Helder blauwe Gel voor het maken van Mediterane diorama' s klik op de foto voor een voorbeeld.

200ml.

Vallejo Pacific Blue 26203

!

Donkerblauwe Gel voor hem maken van Oceanen, rivieren en meren. Klik op de foto voor een voorbeeld.

200ml.

Vallejo Atlantic Blue 26204

!

Donker blauw/grijze Gel voor het maken van Atlantische diorama's rivieren en meren. Klik op de foto voor een voorbeeld.

200ml.

Vallejo Foam and Snow 26231

!

Momenteel uitverkocht.

Foam and Snow is een snel drogende transparante Gel voor het maken van sneeuweffecten op diverse ondergronden en voor het maken van schuimkoppen op golven etc.

30ml.

Vallejo Light Diorama Paste 26.185

!

Een opp acryl polymeer gebasseerde lichtgewicht pasta voor het maken van structuren in diorama's. na droging watervast en te schilderen of airbrushen.

200ml.