Cake -Art Airbrush Set en Food Colors

!

Chefmaster Airbrush Color Set 12 kleuren.

!

Geweldige foodcolor set van Chefmaster, kleurstofen speciaal voor de airbrush. Voedsel veilige E nummers.
Set met 12 kleuren dus leef je uit. Flesjes van 60 ml. 

Er doen veel "broodje aap" verhalen de ronde over kleurstoffen die gebruikt worden in voedsel.
Wel veilig - niet veilig etc. 
Wil je meer informatie over E-nummers of Azo kleurstoffen neem dan even de tijd om  de site van het Voedingscentrum te bekijken.

http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/e-nummers.aspx

 

Alleen van de kleuren krijg je al trek..  Blushing Pink - Cannary Yellow - Fleshtone - Harvest Brown - Hawaian Blue - Midnight Black - Royal Blue - Spring Green - Sunset Orange - Super Red - Violet - White. 

Chefmaster Airbrush Color Set 5 kleuren Metallic

!

Geweldige foodcolor Metallic set van Chefmaster, voedselveilig speciaal voor de airbrush. Veilige E nummers. Mail of bel voor specifieke informatie Set met 5 kleuren dus leef je uit. Flesjes van 60 ml. 

 

Kleuren: Rojo / Rood - Silver - Gold / Yellow - Verde / Green - Blue.

TIP: Gebruik voor het spuiten van de Metallic kleuren een naaldset 0.4mm bij kleinere nozzles loopt de airbrush vast.

Chefmaster Airbrush Cleaner

!
Voedsel veilige airbrush cleaner 250ml.

Prima: Sparmax - Werther Cake Set

!

Startset voor de beginnende Cake-Artist.

Double Action Sparmax DH103 airrbush en een TC108 Werther compressor van Italliaans fabrikaat, gewoon goeie materialen waar je een prima start mee maakt. Wordt geleverd inclusief slang 1/8 en 2 jaar garantie ( m.u.v. naald en nozzle).

Prima geschikt voor alle kleuren, maar wil je ook Metallic kleuren gaan spuiten dan is de nozzle grote (0.3) van de Sparmax te klein.

Erg goed H&S Ultra - Werther TC 108

!
De Ultra van Harder & Steenbeck is perfect geschikt voor al het airbrush werk op taarten, met de 0.2 kan je alle gewone kleuren spuiten en eventueel is hij naderhand met een naaldset 0.4 uit te breiden voor de metallic kleuren. Eenvoudig te reinigen: Top. Inclusief Werther TC 108 compressor met slangset 1/8 en instructie DVD.

Beter: Evolution Two - Wether TC 108 Cake Set

!
Hier heb je wat aan: De beroemde H&S  Evolution Two in one met naaldset 0.2 en 0.4 en een extra 5ml. cup. Geschikt voor gewone kleuren en Metallic kleuren. Double action voor veel controle en eenvoudig te reinigen. Werther TC108 compressor met slangset met snelkoppeling. Inclusief schoonmaakset en H&S instructie DVD. 2 jaar garantie m.u.v. Naald en nozzle. 

Nog Beter Evolution 2-1 Euro-Tec 16A Cake Set

!
Perfecte set voor de serieuze amateur en semi-professional. Evolution two in one met naaldset 0.2 en 0.4 en de Euro-Tec 16A, met slangset met snelkoppeling. Spray-out Pot en instructie DVD. Uiteraard krijg je er de onderhoudset bij.

Best : Evolution 2-1 Sil Air 20 Cake set.

!

Voor de professionele gebruiker of de serieuze amateur die voor de top gaat. Fluisterstille Sil-Air compressor en de beroemde Evolution 2-1 met naaldset 0.2 en 0.4 en de handige spray out pot en spuithouder. Gratis slangset met snelkoppeling t.w.v. € 21,00.

De compressor is nu uitgevoerd in semi-gloss zwart.

Iwata Anti - Condensfilter

!
TIP: Membraamcompressoren zonder drukvat kunnen gevoelig zijn voor condensvorming in de luchtslang, dit is een natuurkundig verschijnsel en afhankelijk van jaargetijde en werkplek. De een heeft er last van de ander niet. Mocht je condenswater met je lucht meekrijgen monteer dan een extra anti-condens filtertje onder je airbrush om te voorkomen dat het condenswater op je taart komt.

Book Airbrush Torten

!
Duitstalig boek met veel tips en tricks voor het airbrushen op taarten.