Cake Art / Patisserie / Chocola

In deze productgroep vind je een keur aan materialen voor het airbrushen op je taart fondant en cupcakes's en speciale toepassingen als Chocola en Cacaoboter.

(Het prachtige gespoten  taartje is van Nancy de Vries)  

taart montage 2 def

!

Nog helemaal in de kinderschoenen maar nu al niet meer weg te denken is het gebruik van een airbrush om je taart op een unieke manier te verfraaien. Een airbrush geeft daarbij ongekende mogelijkheden zeker als je met de prachtige Metallic kleuren , sjablonen of free-hand wilt werken.

De professionele  gebruikers uit de bakkers en patisserie wereld  weten onze speciaal zaak al jaren te vinden voor advies en goede airbrush materialen waarmee ze resultaten op wereldniveau  behalen.

Voor thuisgebruik en de semi professionals is dat nog even een ander verhaal, regelmatig komen we goede en serieuze  Cake Artists tegen die helemaal zijn vastgelopen met hun op internet voor veel teveel geld aangeschafte Chinese ping pong airbrush "om het eens te proberen of het wat voor me is" ...Meestal een garantie voor een teleurstelling!

Wees wijs en kom naar onze shop of doe mee aan een gratis opstapdag of als je het helemaal goed wilt doen een basis cursus  en een airbrush wordt een fantastisch stukje gereedschap voor je Cake-Art !