logo_hpplus
Iwata High Performance Plus

 

!

Iwata HP-A Plus

!

Iwata HP-A Plus 0,2mm naaldset, inwendige verfcup voor vrij zicht op je werk, double action. De Iwata voor fijn werk als nail-art, modelbouw en keramiek restauratie. 5 jaar garantie met uitzondering van naald en nozzle.

Iwata HP-B Plus

!
Iwata HP-B Plus staat bekend als professioneel "werkpaard". Wordt geleverd met 0.2mm naald en nozzel, 1,8ml verfcup en naaldstandbegrenzer. Door de Teflon-naaldpakking uitstekend geschikt voor het spuiten van oplosmiddel-houdende verf. Nu met extra verstevigd schroefdraad in de nozzel voor een betere bevestiging en centrering van de nozzel. Kortom de update die de oude HP-B nodig had.

Iwata HP-C Plus

!
Iwata HP-C Plus staat bekend als professioneel all-round "werkpaard". Wordt geleverd met 0.3mm naald en nozzel, 9ml verfcup en naaldstandbegrenzer. Door de Teflon-naaldpakking uitstekend geschikt voor het spuiten van oplosmiddel-houdende verf. Nu met extra verstevigd schroefdraad in de nozzel voor een betere bevestiging en centrering van de nozzel. Kortom de update die de oude HP-C nodig had.

Iwata HP-SB Plus

!
Iwata HP-SB Plus staat bekend als professioneel "werkpaard". Wordt geleverd met 0.2mm naald en nozzel, 3,5ml verfcup (zijbeker)en naaldstandbegrenzer. Door de Teflon-naaldpakking uitstekend geschikt voor het spuiten van oplosmiddel-houdende verf. Zowel links- als rechtshandig te gebruiken waardoor je een beter zicht op je werk hebt. Nu met extra verstevigd schroefdraad in de nozzel voor een betere bevestiging en centrering van de nozzel. Kortom de update die de oude HP-SB nodig had.

Iwata HP-BC1 Plus

!

De Iwata voor mensen die veel wisselen van kleur.
0,3mm Nozzle en 20ml verfglaasje. Een losse adapter maakt het mogelijk om flesjes te gebruiken van 30-60 en 120ml.
5 jaar garantie. (m.u.v. naald en nozzle)