Inspire 2K Blanke Lak en Verdunner
!

Inspire 2K Blanke lak Set Matt

!

Inspire 2K "Show Clear" Matt. blanke lak is een hoogwaardige 2 componenten blanke lak van de nieuwste generatie met een prachtige matte finish voor het perfect afwerken van je specialpaintwerk. Makkelijk te verwerken. De set bestaat uit een liter 2K lak en een halve liter activator, de mengverhouding is 2:1

Inspire 2K Blanke Lak Set Glans

!

Inspire 2K "Show Clear"blanke lak is een hoogwaardige 2 componenten blanke lak van de nieuwste generatie met een geweldige hoogglans voor het perfect afwerken van je specialpaintwerk. Uitstekend te polijsten en makkelijk te verwerken. De set bestaat uit een liter 2K lak en een halve liter activator, de mengverhouding is 2:1

Inspire D Thinner 1 Liter

!
De originele verdunner voor de Inspire kleuren, ook prima geschikt om je airbrush mee schoon te maken.

Inspire D Thinner 100ml.

!
Verdunner voor de Inspire kleuren, kan ook gebruikt woren voor het reinige van airbrushapparatuur.

Inspire Intercoat Clear

!
Transparante tussencoating om je werk te beschermen, kan niet als aflak gebruikt worden. Flesje 100ml.

Inspire 2K Blanke Lak Spuitbus

!

Uitstekende 2K blanke lak in een handige spuitbus. Door het ventiel in de onderkant in te drukken komt de lak en de activator bij elkaar, goed schudden en nat in nat spuiten tot de bus op is, na 24 uur is hij uitgehard. Na enkele dagen drogen kan de lak perfect worden na gepolijst.  Voor een complete motor/scooter heb je 2-3 bussen nodig.

Spuit de eerste laag zeer dun, laat 5 minuten drogen en spuit dan een dikkere laag, wacht 5 minuten tussen de verschillende lagen.

Niet gebruiken in combinatie met andere merken spuitbussen, maak in dat geval eerst een test.

Inspire 2K Epoxy Primer Spuitbus

!

Spuitbus 2K epoxyprimer voor het gronden/primeren van b.v. helmen, tanks etc. Primer en harder zijn gescheiden verpakt. Door het verbreken van een zegel wordt de primer met de harder gemend waarna het kan worden opgespoten. Na het verbreken van de zegel nog maximaal 24 uur bruikbaar.Epoxyprimer heeft een vullende eigenschap en kan na geschuurd worden met waterproeff schuurpapier voor een spiegelgladde ondergrond. Kleur Grijs.

Niet gebruiken in combinatie met andere merken spuitbussen, maak in dat geval eerst een test.