january-2012-iwata-slider-maxx-jet-compressors1
Iwata Compressoren

Iwata Compressors onderscheiden zich in toepassing kwaliteit, en duurzaamheid. Hoge opbrengst, stil en voor professioneel gebruik. Op alle Iwata compressors geven wij 2 jaar garantie. Wij leveren uit voorraad!

!

Iwata NEO Mini Compressor

!

NIEUW !!  Kleine handige mini compressor van Iwata, eenvoudig mee te nemen en aan te sluiten op een stopcontact. Prima geschikt voor klein werk als Make-Up - Modelbouw en Cake-Art.  Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor drie verschillende werkdrukken, Je kan er 10 minuten continue mee werken dan schakelt de compressor uit om oververhitting te voorkomen, je moet dan een minuut of tien wachten en je kan weer verder. Als je hem uitscahelt als je hem niet gebruikt kan je er continue mee door gaan. Inclusief slangset.  (Airbrush niet meegeleverd)  2 Jaar garantie.

IS 850 Iwata Smart Jet

!

Kwalitatief hoogwaardige Smart Jet compressor van Iwata inclusief anti-condensslang, waterafscheider/drukregelaar en automatische afslag, onderhoudsvrij ideaal voor make-up, nailart, modelbouw en het spuiten van kunstaas. 2 jaar garantie. De compressor wordt afgeleverd inclusief luchtslang met snelkoppeling.

IS 875 HT Smart Jet Plus

!

De Iwata Power Jet Pro heeft een capaciteit van 23  liter per minuut maximale druk is 4,2 Bar is voorzien van een waterafscheider / drukregelaar heeft een automatische afslag en wordt compleet geleverd met een luchtslang met snelkoppeling. Het luchtreservoir zit in het handvat, de compressor heeft daardoor vrijwel geen last van condensvorming. Het gewicht is 5,5 kg.   

IS 875 Smart Jet Pro

!

De Iwata Smart Jet Pro heeft een capaciteit van 18 liter per minuut. De maximale druk is 2,4 Bar is voorzien van een waterafscheider / drukregelaar heeft een automatische afslag en wordt compleet geleverd met een luchtslang met snelkoppeling. Het gewicht is 6,4 kg.   

IS 925 Power Jet Lite

!

De Iwata Power Jet Lite heeft een capaciteit van 34  liter per minuut maximale druk is 4,2 Bar is voorzien van een waterafscheider / drukregelaar heeft een automatische afslag en wordt compleet geleverd met een luchtslang met snelkoppeling. Het gewicht is 7,9 kg.   

IS 975 Power Jet Pro

!

De Krachtpatser van Iwata! De Power Jet Pro heeft een capaciteit van 34  liter per minuut maximale druk is 5,5 Bar is voorzien van een dubbele waterafscheider / drukregelaar heeft een automatische afslag en en een buffertank en wordt compleet geleverd met een luchtslang met snelkoppeling. Het gewicht is 11,9 kg.