Createx Wicked Detail

De revolutionaire nieuwe (modelbouw) verf op waterbasis. Createx Wicked Detail is bij uitstek geschikt voor het spuiten van RC-kappen, scheepsmodelbouw, vliegtuigen etc. Oplosmiddelvrij (geen stank meer in huis) en droogt watervast op. Createx Wicked Detail is kleurecht en vergeelt niet. Na een goede voorbereiding van de ondergrond te gebruiken op metaal, messing, fiberglas, plastic, polycarbonat (Lexan), glas, hout. etc.etc. Af te lakken met alle soorten lak, ook K2.

Createx Wicked Detail is te spuiten vanaf naaldgrote 0.15mm. Pearls vanaf 0.4mm Aanbevolen verdunning 4:1 met Createx Reducer 4011. Createx Wicked Detail is verkrijgbaar in 43 kleuren die onderling prima te mengen zijn. Createx Wicked Detail is ook prima met de kwast te verwerken. Materialen zijn eenvoudig te reinigen met water of een beetje airbrushcleaner. Gemaakte spuitfouten zijn binnen een paar minuten nog met water te verwijderen.

NIEUW De Nieuwe Pearl en Fluor Kleuren van Wicked zijn op voorraad..

De originele kleuren zijn om druktechnische reden niet weer te geven. De kleurvoorbeelden zijn een zo goed mogelijke benadering van de originele kleur.

!

Wicked startset 6 kleuren

!
5 Primaire kleuren en een Wicked verdunner.

Wicked startset 8 kleuren

!
Inhoud per flesje 60ml.

W001-Wicked White

!
Inhoud 60ml.

W002-Wicked Black

!
Inhoud 60ml.

W003-Wicked Yellow

!
Inhoud 60ml.

W004-Wicked Orange

!
Inhoud 60ml.

W005-Wicked-Red

!
Inhoud 60ml.

W006-Wicked-Violet

!
Inhoud 60ml.

W007-Wicked-Blue

!
Inhoud 60ml.

W008-Wicked-Deep-Blue

!
Inhoud 60ml.