evolution
Evolution
De beroemde Evolution van Harder & Steenbeck. Een begrip in de Airbrush wereld, hier hoeven we geen reclame voor te maken. De meest universele airbrush die er is, toepasbaar in elke airbrush discipline.
!

Evolution Solo

!
Met bovenbeker 2ml. en een naaldset 0,2mm.

De Evolution Solo 2302 wordt standaard geleverd met één naaldset 0,2 mm, inclusief fraaie kunststof opbergdoos met Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Opties zijn o.a.:
- naaldset 0,15 mm
- naaldset 0.4mm
- naaldset 0,6 mm
- quick-fix
- 3 cm verlengstuk
- spetterkap
- deksel voor 5 ml cup
- deksel voor 2 ml cup
- zijbekerset met 2 15ml. verfglaasjes
- nozzel reinigings naald

Evolution Two in One

!

De klassieker van Harder & Steenbeck. De ultieme airbrush voor de beginner en gevorderde airbrusher. Uitgerust met 0.2 en 0.4mm naaldset 2 en 5 ml verfcup. Uiteraard passen we de naaldsets aan voor wat je er precies mee wilt gaan doen, we adviseren je graag. Door de zeer uitgebreide accessoires kan je er alle kanten mee uit.  Duitse kwaliteit met 2 jaar garantie.(m.u.v. naald en nozzle).

Evolution CR Plus Solo

!

De gloednieuwe Evolution CR Plus, nu nog hoogwaardiger. Uitgevoerd met een drievoudige Chroom Finish i.p.v. de nikkel finish, voorzien van oplosmiddelbestendige PTFE pakkingen.

Inclusief openluchtkap 0.2mm naaldset en deksel voor de 2ml. beker.

Alle accessoires voor de Evolution en Infinity CR Plus  passen op dit model.

Evolution CR Plus 2-1

!

De gloednieuwe Evolution CR Plus 2-1, nu nog hoogwaardiger. Uitgevoerd met een duurzame drievoudige Chroom Finish i.p.v. de nikkel finish, voorzien van oplosmiddelbestendige PTFE pakkingen. inclusief openluchtkap 0.2mm en 0.4mm naaldset 2 en 5ml vercups met deksel.

Je kan de Evolution Cr ook bestellem met een andere naaldset, we adviseren je graag.

Alle accessoires van de Evolution en de Infinity Cr passen ook op de Evolution CR Plus.

Evolution Silverline Solo

!
De Evolution Silverline met traploos instelbare naaldstand begrenzer 0,2 mm naaldset. Alle extra's die voor de gewone Evolution leverbaar zijn, zijn ook voor dit model beschikbaar.

Evolution Silverline Two in One

!
De Evolution Silverline is uitgerust met een traploos instelbare naaldstandbegrenzer. Naaldset 0.2 is standaard extra bijgeleverd is een 0.4 naaldset en een 5ml verfcup. Wordt geleverd in een stevige kunsstof verpakking, Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Evolution Silverline FPC Two in One

!
De Silverline FPC wordt geleverd met het unieke luchtregelventiel en traploos instelbare naaldstand begrenzer. Wordt geleverd met een 0,15 mm naaldset. Extra bijgeleverd worden een 0,4 mm naaldset en 5 ml verfbeker. Verpakt in een stevige kunststof verpakking. Met nederlandse gebruiksaanwijzing. Alle extra's die voor de gewone Evolution leverbaar zijn, zijn ook voor dit model beschikbaar.

Evolution X Solo

!

Met stalen onderbeker 5ml. en een naaldset 0,4mm. Door de onderbeker aansluiting zijn d.m.v. een adapter ook verf flesjes t/m 120ml. aan te sluiten. Ideaal voor het grotere werk als muurschilderingen, bodypaint en tanning.

De Evolution X Solo wordt standaard geleverd met één naaldset 0,4 mm. Inclusief fraaie kunststof opbergdoos met Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Opties zijn o.a.:
- naaldset 0,15 mm
- naaldset 0,6 mm
- quick-fix
- 3 cm verlengstuk
- spetterkap
- deksel voor 5 ml. cup
- nozzel reinigings naald.

Evolution X Two in One.

!
Een universeel inzetbaar Airbrush met 'Double-Action' functie! Uitmuntende kwaliteit, ergonomisch ontwerp en zeer veel uitbreidingsmogelijkheden maken deze Airbrush tot een geweldig stuk gereedschap.voor de airbrusher die op wat groter formaat werkt. 2 jaar garantie! Links- en rechtshandig leverbaar!
De Evolution Two-in-One wordt standaard geleverd met naaldset 0,4 mm en naaldset 0,6 mm. Inclusief 5 ml. beker, in een fraaie kunststof opbergdoos met Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Opties zijn o.a.:
- naaldset 0,15 mm
- naaldset 0,2 mm
- quick-fix
- 3 cm verlengstuk
- spetterkap
- deksel voor 5 ml cup
- nozzel reinigingsnaald.

Evolution Silverline M

!
Airbrush uit de beroemde Evolution serie. Uitgevoerd met een zijbeker aansluiting met twee 15ml glazen verfbekers, een stalen 5ml. bovenbeker (met deksel), 0,4mm naaldset en naaldstandbegrenzer. Speciaal geschikt voor grotere oppervlakten zoals muurschilderingen, bodypaint, custom-painting en groot formaat modelbouw.
De Evolution Silverline M wordt standaard geleverd in een fraaie kunststof opbergdoos met Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Opties zijn o.a.:
- naaldset 0,15 mm
- naaldset 0,2 mm
- naaldset 0,6 mm
- 3 cm verlengstuk
- spetterkap
- nozzel reinigings naald.

2 jaar garantie.