Beugler biezentrekkers
!

Beugler de Luxe 471

!

Professionele Biezentrekker met 3 verfwieltjes met een breedte van 1.3/ 2.3 en 3.2 mm. In combinatie met de flexibele magnetische geleidingsstrip geeft de Beugler een super strakke bies op b.v. een motortank of spatbord. Geschikt voor alle verfsoorten. Maar 1 Shot werkt het fijnste.

Beugler de Luxe 259

!

Professionele Biezentrekker met 3 verfwieltjes met een breedte van 0.8-1.7 en 2.8mm. In combinatie met de flexibele magnetische geleidingsstrip geeft de Beugler een super strakke bies op b.v. een motortank of spatbord. Geschikt voor alle verfsoorten. Maar 1 Shot werkt het fijnste.

Beugler Professional Set

!
Extra uitgebreide professionele Biezentrekker.
Inclusief 7 verfwieltjes met een breedte van 0.4/ 0.8/ 1.3/ 1.7/ 2.3/ 2.8/ 3.2 mm.

Reserve leertjes voor Beugler

!
Klik hier
Reserve leertjes voor Beugler pinstriper. Set van 4 stuks.

ASA Biezentrekker

!
Klik hier
Eenvoudige maar goeie biezentrekker met 3 verschillende verfwieltjes in de breedte van 0.5 / 1.0 / 2.0 inclusief vultrechtertje. Geschikt voor alle verfsoorten. Losse wieltjes leverbaar.

Flexibele magneetband 5 meter

!
Klik hier

Licht flexibele magneetband met een U-vorm voor de geleiding van biezentrekkers op b.v. de zijkant van je auto,  spatborden, benzinetank of je koelkast. 5 meter.

Flexibele magneetband 7,5 meter

!
Klik hier
Licht flexibele magneetband met een U-vorm voor de geleiding van biezentrekkers op b.v. de zijkant van je auto,  spatborden, benzinetank of je koelkast. 7,5  meter.

Mack Mags (1 stuks)

!

Handige magneet strips voor het gebruik als geleiding op auto's motoren, koelkasten, juke boxen etc.
Ideale hulp voor het stripen van de rechtste lijn.