Accessoires - Kwastolie - Designpotloden
!

Pounce Wheels Set

!

Handige gekartelde partoon wieltjes waarmee je je onwerp in een vel papier kan prikken, daarna kan je je ontwerp met behulp van Pouncing Powder over zetten op je onderwerp.Ideaal voor pinsriping werkzaamheden. Sert van drie verschillende maten wieltjes.

Pouncing Powder White

!
Voor het overzetten van je pinstripe afbeelding. Te gebruiken in combinatie met een pounce wheel en Pounce Pad. 150 gram.

Pounce Powder Black

!
Voor het overzetten van je pinstripe afbeelding. Te gebruiken in combinatie met een pounce wheel en Pounce Pad. 150 gram.

Pounce Pad

!
Het Pounce Pad vul je met Pounce Powder waarna je ermee over je uitgetandste ontwerp wrijft, door de gaatjes in je ontwerm neem je je ontwerp over op je onderwerp. Speciaal geschikt voor specialpaint / pinstripe werk.

Pounce Set Compleet

!

Pounce Set bestaande uit: 3 Pounce Wheels, Pounce Pad en een bakje wit en zwart Pounce Powder. Van 38,00 voor 32,50

Cup Holder

!
Handige metalen cup holder voor dixie cups, nu vallen ze niet meer om. Met klem om hem aan je palet vast te zetten.

Dixie Cup

!
De handige kartonnen mengbekertjes, ideaal voor je pinstripe werk.

Maatbekertje 60ml.

!

Oplosmiddelbestendig maatbekertje met handige maatverdeling.

Polycracker 120ml.

!
Polycracker, de beste was / silicone verwijderaar die er is, te gebruiken voor elke pinstripe job voor een perfect schone ondergrond waar je pinstripe zeer goed op hecht. Flesje van 120ml.

Polycracker 250ml.

!
Polycracker, de beste was / silicone verwijderaar die er is, te gebruiken voor elke pinstripe job voor een perfect schone ondergrond waar je pinstripe zeer goed op hecht. Flesje van 250ml.