Holbein

Holbein Toricon airbrush pistolen zijn uiters precies gefabriceerd en aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen. Dit Japanse kwaliteitsproduct staat garant voor een lange levensduur en een zeer nauwkeurig spuitbeeld.

Gebruik bij de demontage en montage van de nozzles alleen het originele sleuteltje zoals bijgeleverd. Nozzle alleen met de vingers in de spuit draaien en als laatste voorzichtig met het originele sleuteltje aandraaien. Gebruik bij de montage van de nozzle en luchtkop speciale vloeibare, niet uithardende pakking.

Let op: Bij foutief gemonteerde nozzles vervalt de garantie. In geval van een afgeknapte nozzle adviseren wij u de airbrush op te sturen of mee te nemen. Het (eventueel) herstel vereist speciaal gereedschap om het afgeknapte draadeind weer te verwijderen. Reparaties zijn altijd voor eigen risico.

!

Holbein H2

!
Uitgevoerd met naald en schroefnozzel 0,2mm, double-action, 2ml. verfbeker met dekseltje en steeknippel. Uitstekend geschikt voor Specialpaint, modelbouw, nail-art, grafisch en illustratief werk. "The poor mans Iwata"

2 jaar garantie met uitzondering van naald en nozzel.

Holbein H3

!
Uitgevoerd met naald en schroefnozzel 0,3mm, double-action, 7ml. verfbeker met dekseltje en steeknippel. Uitstekend geschikt voor special-paint en illustratief werk. "The poor mans Iwata"

2 jaar garantie met uitzondering van naald en nozzel.

Holbein H4

!
Uitgevoerd met naald en schroefnozzel 0,4mm, double-action, 15ml. verfbeker met dekseltje en steeknippel. Uitstekend geschikt voor special-paint (candy en true-fire) werk. "The poor mans Iwata"

2 jaar garantie met uitzondering van naald en nozzel.

Holbein H2-naald

!
Naald Holbein
Naald 0,2mm.

Holbein H2-nozzle

!
Nozzle Holbein
0,2mm schroefnozzle voor Holbein H2.

Holbein H3-naald

!
Naald Holbein
Naald 0,3mm.

Holbein H3-nozzle

!
Nozzle Holbein
0,3mm schroefnozzle voor Holbein H3.

Holbein H4-naald

!
Naald Holbein
Naald 0,4mm.

Holbein H4-nozzle

!
Nozzle Holbein
0,4mm schroefnozzle voor Holbein H4.