Artool

Slijtvaste en oplosmiddel bestendige freehandsjabloen van Artool, de standaard onder de sjablonen. Ontworpen door veel bekende airbrushartiesten. Zeer precies laser gesneden voor de fijnste details die met de hand vrijwel niet te snijden zijn. Erg handig als set-up om daarna freehand verder uit te werken. 

!

RealFlame stencilset by Mike Lavallee

!
Klik hier

Complete set TRUE FIRE sjablonen. Bestaande uit diablo, wild fire en inferno. Samen goed voor 18 positieve en negatieve vormen. Klaar voor gebruik! Nu met extra bonus-DVD met instructie's en tips en tricks van de meester zelf.

 

Truefire stencilset 2 Artool

!
Mike Lavalee weet van geen ophouden en introduceert zijn tweede set Truefire sjablonen. De set bestaat uit 21 positieve en negatieve sjablonen zoals de pyro, fireball en blaze. Met deze sjablonen is een natuurlijke vlamvorm te realiseren.

Artool Freehand Sjabloon Blasted Circle FHBLTFX1

!
Formaat A4

Artool Freehand Sjabloon Blasted Oval

!
Formaat A4

Artool Freehand sjabloon FH 7 BLM Big Shield Set

!

Special Edition, 3 Formaten van het meest functionele Artool FH7 Sjabloon en voor de fijne structurten een sjabloon uit de Special FX serie. Ideale set voor de veeleisende portret airbrusher.

Artool Freehand sjabloon FHBMFX1 Skull Buster

!
Gave sjabloonset van Mike Lavallee. Twee Skull Buster sjabloen in verschillende maten. (27x24 en 20x18,5cm) en als extra 4 Tech Support sjablonen formaat 20x16,5cm.

Artool Freehand sjabloon FHBMFX2 Spinal Trap

!

Artool Biomech sjabloon set van Mike Lavallee, oplosmiddel bestendig, onmisbaar bij freehand airbrushen. Hetzelfde Spinal Trap sjabloon in twee maten (30x15cm en 23x13cm ) en 4 extra Tech Support sjablonen, formaat 20x15cm.

Artool Freehand sjabloon FHSFX1 Splatter FX

!

De gave sjablonen van Gerald Mendez een mooi voorbeeld van de toepassing van deze sjablonen vind je op de gitaar op onze specialpaint pagina.

Set van 3 sjablonen.

Artool Freehand Sjablonen FHTFX1 Texture FX

!

Door middel van laser gesneden sjablonen met een zeer fijne structuur. Perfect voor huidstructuren in protretwerk of bij b.v. het spuiten van kunstaas.

Set van 3 stuks, oplosmiddelbestendig.
Formaat ongeveer 20 x 25cm.

Artool Freehand Sjablonen FHTFX2 Texture FX2

!

Door middel van laser gesneden sjablonen met een zeer fijne structuur. Eindeloze gebruiksmogelijkheden. Perfect voor huidstructuren in protretwerk of bij b.v. het spuiten van kunstaas.

Set van 3 stuks, oplosmiddelbestendig.
Formaat ongeveer 20 x 25cm.