_dsc0388
Infinity CR Plus

Een goed product als de beroemde Evolution viel toch nog verder te verbeteren Harder & Steenbeck is daar met de Infinity CR Plus uitstekend in geslaagd.

De Infinity CR Plus  van Harder & Steenbeck. Niet alleen fraai vormgegeven maar ook een fantastische airbrush voor de fijnproever. Standaard uitgerust met een naaldstandbegrenzer en regelbare triggerveer. Voorzien van open luchtkap voor ultra dichtbij werk. en oplosmiddelbestendige PTFE pakkingen, en daarbij duurzaam drievoudig verchroomd. Zeer compleet uitgevoerde top airbrush. Naaldset 0,15mm en 2ml. verfcup. Met daarbij de mogelijkheid om veel extra's te gebruiken maken de Infinity tot een absolute alleskunner waar je tientallen jaren plezier van hebt.

Leverbaar in twee uitvoeringen, de Solo en de prijsgunstige Two in One.

Duitse topkwaliteit met 2 jaar garantie.

!

Infinity CR Plus Solo

!
De nieuwe Infinity CR Plus Solo van Harder & Steenbeck. Niet alleen fraai vormgegeven maar ook een fantastische airbrush voor de fijnproever. Drievoudig verchroomd, standaard uitgerust met een naaldstandbegrenzer en regelbare triggerveer. Voorzien van open luchtkap voor ultra dichtbij werk. Zeer compleet uitgevoerde top airbrush. Naaldset 0,15mm en 2ml. verfcup met deksel en naaldbescherm cap.

Extra leverbare accessoires zijn:
- naaldset 0,2mm, 0,4mm en 0,6mm:
- zijbekerset met 2 glazen 15ml. verfcup's:
- distance cap voor strak lijnwerk langs een lineaal;
- spettercap;
- fpc luchtregelventiel.

Infinity CR Plus 2-in-1

!

De nieuwe Infinity CR Plus 2-in-1 van Harder & Steenbeck. Niet alleen fraai vormgegeven maar ook een fantastische airbrush voor de fijnproever. Drievoudig  verchroomd., standaard uitgerust met een naaldstandbegrenzer en regelbare triggerveer. Voorzien van open luchtkap voor ultra dichtbij werk. Zeer compleet uitgevoerde top airbrush. Standaard geleverd met  naaldset 0,15mm.en 0,4mm naaldset, 2ml en 5ml. verfcups met deksel, distance cap en naaldbescherm cap.

Een andere samenstelling van de naaldsets is mogelijk neem voor meer informatie even kontakt op.

Extra leverbare accessoires zijn:
- naaldset 0,2mm en 0,6mm;
- zijbekerset met 2 glazen 15ml. verfglaasjes.
- spettercap;
- fpc luchtregelventiel.

Infinity X CR Plus Solo Meinrat Froshin Edition

!

Werken volgens de manier van Meinrat Froshin met de Infinity X CR Plus Meinrat Froshin Edition.

De onderbeker uitvoering van de Infinity CR. Door gebruikt te maken van een onderbeker kan je heel eenvoudig van kleur wisselen. 0,15mm naaldset, driedubbel verchromed, 7ml. onderbekeker met dekseltje, Quick Fix en stevig kunststof opbergdoosje.

Infinity X CR Plus Meinrath Froshin Edition Two in One

!
De Two in One uitvoering compleet met de extra 0,4mm naaldset, Distance Cap en dekseltje op de cup.