infinity-icon
Harder & Steenbeck

Harder & Steenbeck staat voor Hoogwaardige Kwaliteits Airbrushes gemaakt sinds 1923  volgens de beste Duitse tradities.

Nieuw van Harder & Steenbeck zijn de Infinity CR Plus en de Evolution CR Plus en de spectaculaire Evolution AL voorzien van een drievoudige chroomlaag i.p.v. nikkelcoating maken deze airbrushes tot een lifetime buy, Top.

!
!

Harder & Steenbeck Service Kit

!

Nieuw !

Harder & Steenbeck Service Kit.

Diverse schoonmaak borsteltjes, nozzle cleaner, speciale naaldpakking schroevendraaier, back flush kapje, microvezeldoekje en de belangrijkste pakkingen samen in een handzaam etui-tje.

Ideale toolkit voor alle onderhoudswerkzaamheden aan je Harder & Steenbeck airbrush.

Boek Airbrush Erste Hilfe

!

Help: Problemen met je airbrush !
Voor advies, reparatie en service van je airbrush ben je natuurlijk altijd van harte welkom in de shop.

Maar het kan naast YouTube (waar trouwens ook een hoop onzin voorbij komt) ook handig zijn een perfecte reparatie hulp bij de hand te hebben.

Airbrush Erste Hilfe is een perfect boek om in te kijken en je probleem op te lossen.
Duitstalig, maar dat went snel...

 

Evolution AL Solo

!
De gloednieuwe Evolution AL Plus, vervaardigd uit aluminium, verderlicht: 56 gram schoon aan de haak, de helft van de gewone Evolution. Matzwarte finish, luchtkop, beker en naaldgeleider zijn duurzaam verchroomd. Uitgevoerd met 02 naaldset (of naaldset naar keuze)  Alleen al voor de "looks" mag deze sublieme "battam gewicht" airbrush niet ontbreken in je airbrush box!

Evolution Al Plus Two in One

!

De gloednieuwe Evolution AL Plus, vervaardigd uit aluminium, verderlicht: 56 gram schoon aan de haak, de helft van de gewone Evolution. Matzwarte finish, luchtkop, beker en naaldgeleider zijn duurzaam verchroomd. Uitgevoerd met 0.2 en 0.4mm naaldset. Alleen al voor de "looks" mag deze sublieme "battam gewicht" airbrush niet ontbreken in je airbrush box!

Evolution CR Plus Twin Action

!

Evolution CR Plus Twin Action, unieke dubbele airbrush met 5ml. bovenbekers met deksel 0.4 en 0.6mm naaldset, zwaar verchromed. Na enige gewenning een geweldig stuk gereedschap voor de bodypainter die veel kleur gebruikt,ook zeer geschikt voor muurschilderingen. Voor een betere grip is het prettig er een anti condens filter onder te schroeven.

Dit artikel leveren wij op bestelling, levertijd is 3-4 werkdagen.

Evolution CR Plus Solo

!

De gloednieuwe Evolution CR Plus, nu nog hoogwaardiger. Uitgevoerd met een drievoudige Chroom Finish i.p.v. de nikkel finish, voorzien van oplosmiddelbestendige PTFE pakkingen.

Inclusief openluchtkap 0.2mm naaldset en deksel voor de 2ml. beker.

Alle accessoires voor de Evolution en Infinity CR Plus  passen op dit model.

Evolution CR Plus 2-1

!

De gloednieuwe Evolution CR Plus 2-1, nu nog hoogwaardiger. Uitgevoerd met een duurzame drievoudige Chroom Finish i.p.v. de nikkel finish, voorzien van oplosmiddelbestendige PTFE pakkingen. inclusief openluchtkap 0.2mm en 0.4mm naaldset 2 en 5ml vercups met deksel.

Je kan de Evolution Cr ook bestellem met een andere naaldset, we adviseren je graag.

Alle accessoires van de Evolution en de Infinity Cr passen ook op de Evolution CR Plus.

Infinity X CR Plus Solo Meinrat Froshin Edition

!

Werken volgens de manier van Meinrat Froshin met de Infinity X CR Plus Meinrat Froshin Edition.

De onderbeker uitvoering van de Infinity CR. Door gebruikt te maken van een onderbeker kan je heel eenvoudig van kleur wisselen. 0,15mm naaldset, driedubbel verchromed, 7ml. onderbekeker met dekseltje, Quick Fix en stevig kunststof opbergdoosje.

Infinity X CR Plus Meinrath Froshin Edition Two in One

!
De Two in One uitvoering compleet met de extra 0,4mm naaldset, Distance Cap en dekseltje op de cup.

DVD Harder & Steenbeck

!

Instructie DVD (Engels- en Duitstalig) over alle Harder & Steenbeck materialen. Veel tips en truuks om je airbrush materiaal goed te onderhouden.

Bij aankoop van een Harder & Steenbeck airbrush krijg je de DVD er gratis bij.