Tanning

 

avivalabs montage

                                                       Lekker bruin het voorjaar in! Nu 20% korting op alle Avivalabs vloeistoffen !

Airbrush Services Almere is sinds 8 jaar de verdeler voor de Airbrush Tanning Solution van Aviva Labs in Nederland,  België en Duitsland. Met deze topkwaliteit tanning heeft u veilig en snel het hele jaar door een prachtige bruine egale tint.

De producten van Avivalabs hebben zich sindsdien bewezen als "Best of the Best" in de betere Spa's, Tanning Salons en professionele TV Reclame en Foto Studio's en niet te vergeten Visagie en bruids Make-Up. Ook  in de bodybuildscene en danswereld is Avivalabs hoog gewaardeerd.

Aviva Labs tanning is een begrip in de tanning industrie. Verneveling met een airbrush zorgt voor de enige juiste en egale verspreiding van sunless tanning lotion op de huid. Anders dan andere sunless tanning solutions op de markt met een "one size fits all" mentaliteit, is Aviva Labs tanning leverbaar in 8% DHA, 10% DHA en 12% DHA formules, zowel in de original als de Gimme Brown lijn. En nu ook leverbaar in 14% gradatie voor de diepste warme bruine tint.

Diverse pre and after care producten van Avivalabs zijn tevens uit voorraad leverbaar.

Uit kwaliteit oogpunt is Avivalabs alleen leverbaar in een 4oz (120ml.) test verpakking en 1 Liter verpakking. Airbrush Services Almere levert uitsluitend de orginele fabrieksverpakking waarmee kwaliteit gewaarborgd is.

Met een goede vloeistof ben je er nog niet, goede apparatuur en techniek is even belangrijk. Airbrush Services Almere bied kennis en kunde zowel voor de veel eisende proffessional als de thuis gebruiker.

Wij zijn u graag van dienst bij verdere vragen of advies.

 

avivalabs productoverzicht

 
!

Tanning starterset - AANBIEDING!!!

!
Tanning starterset.

Met deze tanning starterset van topkwaliteit bent u verzekert van de beste materialen voor een perfect eindresultaat. Deze set bestaat uit:
- Eurotec 10A membraamcompressor met slang;
- Focus X airbrush met stalen onderbeker en 60 cc flesje met adapter;
- Focus spuithouder met tafelklem;
- 1 liter Aviva Labs Original tanning solution 8 of 10% DHA. (geef bij uw bestelling het gewenste percentage DHA aan).

2 jaar garantie op de compressor en airbrush.

Professionele tanning set - AANBIEDING!!!

!
Professionele tanning set.

De set voor het gebruik in de tanning salon bestaande uit:
- Eurotec 20A fluisterstille compressor;
- Stijlvolle Collani airbrush met 15 en 50 cc. beker:
- Exclusieve Collani spuithouder;
- 1 Liter Aviva Labs Original tanning solution 10% DHA.
Nu met GRATIS slangset met snelkoppelingen met regelkraan ter waarde van € 20,00

Nederlandse gebruiksaanwijzing met 2 jaar garantie op de compressor en airbrush. Let ook op onze aankoopvoorwaarden.

Avivalabs Original 8% (120ml.)

Van 14,25 nu
!

De hoog-kwalitatieve tanning van Avivalab. Laat alle concurrentie ver achter zich. Deze tanning geeft een prachtige bruine tint. 8% is zeer geschikt voor mensen met een lichte huid, b.v. roodharigen en een lichte tint in de winter. 120ml. is voldoende voor 2 complete body sessies.


Voldoet aan de strengste FDA-approvals waardoor u verzekert bent van een hoogwaardig kwalitatief en veilig product waar Airbrush Services Almere na uitvoering testen volledig achter staat. Zowel in prijs als kwaliteit een top-product. Desgewenst overleggen wij u de FDA-approval en ingrediënten lijst.

 

Avivalabs Original 10% 1 Liter

Van 74,70 nu
!

Deze tanning geeft een prachtige bruine tint. 10%  is zeer geschikt voor mensen met een normale huidstint en geeft een prachtige bruine tint. 1 Liter is voldoende voor 18 complete body sessies

Voldoet aan de strengste FDA-approvals waardoor u verzekert bent van een hoogwaardig kwalitatief en veilig product waar Airbrush-Services-Almere na uitvoering testen volledig achter staat. Zowel in prijs als kwaliteit een top-product. Desgewenst overleggen wij u de FDA-approval en ingrediënten lijst.

Booster drops

Van 20,90 nu
!
Met deze druppels kan de tanning donkerder worden gemaakt. Voeg 11 druppels per 30ml. tanning vloeistof toe om het DHA percentage met 1% te verhogen. Inhoud flesje 30ml.

Avivalabs Velvet Soft Exfoliant 232 ml.

van 14,25 nu
!

Een zijdezachte moisturizer speciaal ontwikkelt voor het gebruik met Avivalabs tanning voedt de huid en zorgt voor een verlenging van de levensduur van de tint met 1-3 dagen. Vaak doet een normale moisturizer doet juist het tegendeel en verkort het de levensduur van de tanningbehandeling. Velvet soft is makkelijk aan te brengen en plakt niet. Bevat vitaminen A en E  en is PH Neutraal. Voor alle huidtypen.

Avivalabs Moisturizer 232ml.

Van 21,95 nu
!
Heerlijke vochtinbrengende moisturizer, de ultieme huidverzorging voor elke dag.  232ml in handige dispencer.