Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie en wordt door Airbrush Services Almere met zorg samengesteld. Ondanks alle zorgvuldigheid die Airbrush Services Almere in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website, kan Airbrush Services Almere niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.

Airbrush Services Almere verstrekt door middel van deze website informatie over producten die door Airbrush Services Almere worden aangeboden. (Prijs)Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Airbrush Services Almere beheert en onderhoudt deze website vanuit Nederland en staat er daarom niet voor in dat de geboden informatie geschikt is voor gebruik vanuit of in andere landen. Airbrush Services Almere aanvaardt evenmin geen enkele aansprakelijkheid voor het foutloos of ononderbroken functioneren van deze website.

Het is niet toegestaan foto-materiaal of andere informatie van deze website te kopiƫren of her te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Airbrush Services Almere.

Aan de gegevens die op deze website staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend.